2777
2789
عنوان

دیگه سادگی خریدار نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متاسفانه معیار های زیبایی تغییر کرده الان معیار زیبایی موی بلند مشکی کراتین با دماغ عملی سربال ...

من هیچکدوم از معیار های زیبایی الان رو ندارم 🤣🙂

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
اونایی ک دنبال پلنگان به نظرت مرد زندگی ان که اینقدر ناراحتی؟ نه عامو همونا هم دوزاری بیش نیستن ک دا ...

والا تنهایی شرف داره به بودن با اونا 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تمییز باش . خوشبو . لباس مرتب و تمییز و خوشرنگ بپوش . موهات و مرتب و تمییز درست کن ورزش کن . خ.ش صحب ...

دقیقا وقتی میری داخل این کلینیکا هیچکدوم از مراجعین سواد درست و حسابی ندارن فقط پیرو بقیه افراد جامعه یاد گرفتن دنبال این عملای زیبایی باشن

من یکیو میشناسم میگه حتی اگه دماغشم عمل باشه نمیپسندم نچرال نچرال بیشتر به اخلاق و ذات توجه میکنه تا قیافه ولی خب قیافه هم ملاکه براش ولی میگه ساده و نچرال😊

۱۸ سالمه توی اسم همینجوری زدم ۱۳۸۷ سوتفاهم نشه
دقیقا وقتی میری داخل این کلینیکا هیچکدوم از مراجعین سواد درست و حسابی ندارن فقط پیرو بقیه افراد جامع ...

آفرین . ماها متاسفانه به خودمون رسیدن و اشتباه معنی کردن برامون . 

از همه پیشرفتهای دنیا عقبیم و مشغول آرایش صورت فقط 

تا ببینم منظورم شما از سادگی چی باشه.مثلا من عمل نکردم اما به خودم میرسم،تیپ میزنم، آرایش میکنم اگر ...

مگه تیپ زدن و ارایش کردن چی به ادم اضافه میکنه که انقد همه دنبالشن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

وقتی میگین همه ....این همه در محیط ذهنی شماست... کسی که جلوه ظاهری صرف داره خواهانی جز همونم نداره....اگر حرف شما درست بود ،زندگی سوپراستارهای هالیوود باید پایدارترین میشد،نه دستمالی ترین نوع ممکن....خیلی به این افراد توجه نکنین کسی که ملاکش ظاهر باشه مشخصه ذهنش چجوریه،جدای از جایگاه اجتماعیش