2777
2789
عنوان

دیگه سادگی خریدار نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 73 پست

اونایی ک دنبال پلنگان به نظرت مرد زندگی ان که اینقدر ناراحتی؟ نه عامو همونا هم دوزاری بیش نیستن ک دارن از زنشون نون درمیارن😏

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از این پلنگا زیاد ندوس 

ولب اگه یکم از خودم پول داشتم حتما بیشتر رسیدگی میکردم.

البته محدودیت خانوادگی هم هست و جوونیم داره میره

کسی کاری چیزی توی تهران سراغ نداره؟🙃

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه

عزیزم متاسفانه معیار های زیبایی تغییر کرده الان معیار زیبایی موی بلند مشکی کراتین با دماغ عملی سربالا ولب قلوه ای و دهن سفید وصورت بدون لک وجوش وناخن های کاشته ولی هستن پسرهایی که از این جور دخترا خوششون نمیاد نمونه شوهر خودم😊 

اصلا اینطور نیست . دختری که اندازه یه عروس آرایش داره جرات داره بدون آرایش قراره دوم بره پیش دوست پس ...

نه خب اما آدم میبینه وقتی سادس اصلا حتی نگاش نمیکنن دلش میشکنه 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

تمییز باش . خوشبو . لباس مرتب و تمییز و خوشرنگ بپوش . موهات و مرتب و تمییز درست کن ورزش کن . خ.ش صحبت باش ( ادبیات مکالمه رو یاد بگیر ) ذهنتو سرشار کن از معلومات و دانش مردم خودشون جذبت میشن .