2777
2789
عنوان

دیگه سادگی خریدار نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 73 پست
نه اخه منم دیدم اینی رو ک تو میگی ولی همون ساده ها دماغشون عمله بهشون میگن ساده ما ساده پرومکسیم

اصلا بحث سادگی یا غیر سادگی نیس بحث اینه که متاسفانه بخاطر فضای مجازی همه مردم ظاهرپسند شدند و فقط به ظاهر توجه میکنن به تیپ لباس ارایش و مو و... جامعه ای که دغدغه مردمش این باشه رو به افوله ...

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ببین تاپیکمو ک نامزدم بهم میگفت زشت!چون پلنگ نیستم  در حالی ک عمل و این چیزا اگه نبود شا ...

دوستت نداشت چرا اومد خواسنگاریت؟

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

چه بخوایم چه نخوابم تو کل جهان ظاهر  فرد خیلی خیلی مهمه..پس به ظاهرتون اهمیت بدین

ظاهر همه چیز نیس ولی از اهمیت خیلییییی بالایی تو جذب افراد برخورداره

ساکن شمال زیبا💚 دلتون بسوزه ما داخل مسافرت شما زندگی میکنیم😌😂😍✨

کسی ک داف و پلنگ بپسنده خودشم حتما ازیناست ک زیر ابرو برمیدارن و شلوار کوتاه می‌پوشن😐

جامعه ای ک پسرا از دخترا بیشتر آرایش میکنن و کلا حدود مردونگی رو گذاشتن کنار دیگه بهش امیدی نیس..همون بهتر ک ساده باشیم و همچین آدمایی نپسندنمون 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
اره من دارم میبینم طرفدار آدمای عمل کرده و اصطلاحا پلنگ رو 

ببین وقتی علم پیشرفت کرده برای زیبا تر شدن آدما 

چرا ازشون استفاده نکنیم 

من خودم بینیمو عمل کردم 

۲۰۰درصد تغییر کردم 😂

ابروهامو میکرو کردم بازم کلی تغیرر کردم 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
ببین وقتی علم پیشرفت کرده برای زیبا تر شدن آدما  چرا ازشون استفاده نکنیم  من خودم بینیمو ...

من نگفتم زشتم یا می خوام زیبا تر بشم  دارم میگم چرا دیگه مردم چیزای واقعی رو دوست ندارن 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
من نگفتم زشتم یا می خوام زیبا تر بشم  دارم میگم چرا دیگه مردم چیزای واقعی رو دوست ندارن

چون دوره زمونه عوض شده 

زمان قاجار دخترای چاق و پر مو خواهان داشتن الان چی؟؟؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
مرد زندگی دیگه پیدا نمیشه😐

آره پیدا نمیشه اگه بود ک این همه طلاق از طرف زن وجود نداشت ک بی مهریه داره فقط خلاص میشه...

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞