2777
2789
عنوان

دیگه سادگی خریدار نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه تجربه ثابت کرده اغلب اونام بد دلن... وگرنه پسرای مدهبی هم داف پسند شدن!!!! چه برسه به بقیه

من که ۹۰ درصد مردا و پسرای اطرافم میبینم یا با ادم ساده ازدواج کردن یا دنبال ادم ساده میگردن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من که ۹۰ درصد مردا و پسرای اطرافم میبینم یا با ادم ساده ازدواج کردن یا دنبال ادم ساده میگردن

همون ادم های ساده بخدا حداقل دماغشون عمل هست

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

من به خاله دارم. چادر ملی پوش شده بود 

الان یه ساله  یه لباس‌های. می پوشه  موهاش یه رنگی کرده. 

بعد لاک قرمز بع پاهاش  و 

کاشت ناخن و مژه 

یه آرایشی می کنه انگار ببخشید یه. ج.  ن د.    ه اس 

آدم شرمنده میشه وقتی می بینتش  

بعدشم 

مثلا  دبیر ه یه فرهنگی الگو. جامع اس 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
همون ادم های ساده بخدا حداقل دماغشون عمل هست

خدایی دیگه دماغ عمل کرده زیادیه حالا میگفتی تتو و هاشور ابرو یه چیزی..

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
کجا زندگی میکنید؟!

حتما توقع داری بگم تو روستا زندگی میکنم.... من قشم زندگی میکنم

خدایی دیگه دماغ عمل کرده زیادیه حالا میگفتی تتو و هاشور ابرو یه چیزی..

نه اخه منم دیدم اینی رو ک تو میگی ولی همون ساده ها دماغشون عمله بهشون میگن ساده

ما ساده پرومکسیم

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

کمپانیهای تولید کننده لوازمات زیبایی سیاستی دارن مبنی بر زشت انگاری زنان . اونها با تبلیغات خود به زنان اینو القا میکنن که اگر اینجوری که ما میگیم و نشون میدیم نباشی زشتی و خواهان نداری باید از وسایل ما استفاده کنی تا طبق معیارهای ما زیبا و دلخواه مردان بنظر بیای . تا وقتی زنها از خودشون ناراضی باشن این کمپانیها هرروز پولدارتر میشن . بنظرت چرا زن بیل گیتس ، زن استیو جابز ، انگلا مرکل ، انوشه انصاری ، مریم میرزاخانی و این زنان موفق اسیر این تبلیغات نشدن ؟ چون به چیزی که واقعیت زندگیه پی بردن نه ظاهرش 

حتما توقع داری بگم تو روستا زندگی میکنم.... من قشم زندگی میکنم

دعوا داری؟!خوبی؟! داریم تجاربمونو از محیط زندگیمون به اشتراک میذاریم! ما تهرانیم و اینجا اغلب داف پسندن

من بخاطر حجابم خیلی خواستگار داشتم اما در کل نظرم اینه