2777
2789

شب بهش میگم احساس میکنم افسرده شدم چون علائمشو دارم برگشته میگه به خودکشی فکر میکنی؟؟؟؟تا خواستم جواب بدم

گف اگه یه روز خودکشی کردی و اومدم بردمت بیمارستان انوقت میفهمم افسرده ای😐😐

با شناختی که ازش دارم انتظار جواب بهتر ازاینم نداشتم 🥹

yn

ب لج اونم شده خوب شو تا اون خودکشی کنه

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاک تو سرش کنم

کفارات

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
ب لج اونم شده خوب شو تا اون خودکشی کنه

دختر حالم خیلی بده فقط دوس دارم گریه کنم و بخوابم کارای روزمره خونه و شام و ناهارو میزارم و تنها جایی که ارامش دارم تختمه میخوام بخوابمو بیدار نشم

yn
حالا خوبه گفته می‌بره بیمارستان من یه بار به شوخی گفتم برم خودم بکشم گفت قبلش یه نامه بنویس که من ...

شوهر منم یه بار گفت حیف اگ بکشمت میوفتم تو دردسر و زندان..هیچوقت یادم نمیره

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
حالا خوبه گفته می‌بره بیمارستان من یه بار به شوخی گفتم برم خودم بکشم گفت قبلش یه نامه بنویس که من ...

😔😔همراه خوب خیلی مهمه تو زندگی من ادم شادی بودم من تحمل شلختگی و بی نظمی رو نداشتم الان فقط کارای واجب که مجبورمو به زور انجام میدمو میرم رو تخت انگار یه بیمارم که موظفم کارای خونه رو بکنمو بخوابم

yn
پس اون رو افسرده کن بی لیاقت هست

اگه بلد بودم که حالم این نبود اون منو به این روز انداخت دختر دلم لک زده برا تنها کسم تنها عزیزم خواهرمو ننیزاره ببینم دلم خونه خون

yn
دختر حالم خیلی بده فقط دوس دارم گریه کنم و بخوابم کارای روزمره خونه و شام و ناهارو میزارم و تنها جای ...

ببین منم این روزا رو گذروندم

امضامو بخون...من روانپزشکم رفتم داروها فقط منگ و گیج میکنن آدمو اخرم روان پزشک رفتنمو تو حضانت بچم بر علیه ام استفاده کرد..کسی ک منو افسرده کرد خودش بود

ولی خودم ب خودم کمک کردم ک خوب شم

هیچکس نمیتونه جز خودت کمکت کنه

اهنگ شاد بزار برقص برو کلاس بگو بخند حتی تظاهر ب شادی کن انرژی مثبت ب خودت بدی انرژی مثبت دریافت میکنی..اهنگای غمگین گوش نده حتما برو روانشناس( روانپزشک نه ها روانشناس) ک باهات صحبت کنه دردل کن خالی شی

😔😔همراه خوب خیلی مهمه تو زندگی من ادم شادی بودم من تحمل شلختگی و بی نظمی رو نداشتم الان فقط کارای ...

برو دکتر، باهاش زیاد حرف نزن اگر جوابش ایناست...برو دنبال یه کار که لذت می بری ... مثلا هنری