2777
2789
عنوان

اون خانوم که در سن ۱۳ سالگی برا دخترش ........

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 115 پست

اتفاقا کاملا اشتباهه 

درسته برای عقده ای نشدن بعضی چیزا لازمه اما به این معنی نیست که هر چی گفت براش فراهم بشه 

ازادی خییلی زیاد و فراهم کردن همه چیز براش باعث میشه به طرز خیلی غلطی بزرگ شه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه بودم مامانم نمیخرید برام ولی از لوازم آرایش خودش استفاده میکردم فک کنم از ۹ سالگی آرایش می‌ ...

دختر منم گاهی از مال خودم استفاده می‌کنه 

من عاشق مذهبمم  

هر چیزی سن و زمان خودش رو داره

خیلیا فکر میکنن معنی این کارشون یعنی آزادی دادن به بچه در صورتی که اون رو نباید از دنیای کودکی و نوجوونی جدا کرد و انداخت تو دنیای بزرگسالی، ازنظر من که کاملا اشتباهه

🦋

زوده 

الان هم که دخترای نوجوان اصلا آرایش نمیکنن

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دختر من ۱۱ سالشه و ازم خواست که براش بخرم ولی من به جای اینکه براش بخرم باهاش حرف زدم و قانعش کردم که سنش مناسب این چیزا نیست ،دخترم گفت چرا خودت میزنی پس گفتم هر وقت تو هم  به سن مناسبی رسیدی میتونی استفاده کنی

من به دخترم ازادی میدم از جهت اینکه تو خونه موهاشو هرجور دوست داره ارایش کنه، تشویقش میکنم جاهایی که محارمش هستند خیلی به خودش برسه 

از عطر و وسایل بهداشتی دریغ نمیکنم، حتی اجازه میدم اگر برای مدرسه اش مشکلی پیش نمیاد ابروهاشو مرتب کنه 

ولی لوازم ارایش برای سیزده سال خوب نیست، اولا پوست قشنگشونو خراب میکنه 

دوما عادت میکنه و اعتماد بنفس و پذیرش چهره اش پایین میاد

یسری اقدامات موازی با این کارا هم هست 

مثلا دختر من 24 توی اینستا چهره عملی ببینه صد در صد تمایل به لدازم ارایش و عمل نشون میده 

با ادم های این مدلی برخورد داشته باشه همین میشه، حس ناکافی بودن میکنه

پس فقط منع کردن نیست، ذهن و محیط زندگی هم باید پاک باشه

اونی که بچه رو عقده ای میکنه، "حس ناکافی بودن "دادن بهشه نه منع کردن از چیزی که براش ضرر داره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نمیزارم زیاد از حد آرایش کنه من خودم الان یه دختر دهه هشتاد یک تا جایی که میتونم دخترمو عاقل بار میارم و حسابی درکش میکنم باهاش مثل یه آدم بزرگ صحبت میکنم میشم دوست صمیمیش به جای آنکه به سه رازشو بهم بگه سریع اولین نفر من رازشو بدونم و برای مشکلاتش باهم همفکری کنیم می‌خوام دخترم در کنارم آرامش داشته باشه و بهم اعتماد کنه باهاش تا میتونم حرف میزنم که قیافه خودشو بپذیره و اینو بدونه که بدون آرایش هم زیباست و گاهی همه ما نمی‌تونیم همیشه آرایش کنیم گاهی حال روحیمون خوب نیست و حوصله آرایش نداریم اما اگر دیدم خیلی دیگه دوست داره میگیرم براش آرایش کنه تا تو دلش نمونه اما مثلا نمیزارم آرایش غلیظ بکنه مثلا تینت لب روتین پوستی بی بی کرم فشیال رنگ موهای فانتزی کراتین و.... رو بهش اجازه میدم