2777
2789
عنوان

اون خانوم که در سن ۱۳ سالگی برا دخترش ........

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 115 پست

ولی فک بری بیرون وبراش تینت رژ چیزای ساده بخری 

چقد خوشحال میشع چقد بهش حس امنیت میدی 

انجوری فک میکنع به فکرشی ودرکش میکنی 

اگه بعدا چیز نیازداشته باشه تو زود به یادته بهت نزدیک میشه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

دقیقا من به اندازه‌ای که مغز نوجوانم میتونست تحلیل کنه مادرم برام توضیح میداد همه‌چی رو حتی س.ک.س ...

منم راجع به س.ک.س مامانم برام یه کتاب گرفت که برای بچه ها بود و توش قشنگ راجع به همه چی توضیح داده بود راجع به رحم و بدن و همه چی خیلی کمکم کرد که واقعا سالم وارد این فضا ها بشم...

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی محصولات مراقبتی براش بخری مثل مرطوب کننده و ضدآفتابی که مناسب سنش باشه.

پسر من الان ۶ سالشه و ضدآفتاب خودشو داره.

ولی ارایش کردن از این سن باعث میشه پوستش خراب بشه.روی اعتماد به نفسش هم تاثیر منفی میزاره .باعث میشه بدون آرایش صورتشو دوست نداشته باشه.

منم راجع به س.ک.س مامانم برام یه کتاب گرفت که برای بچه ها بود و توش قشنگ راجع به همه چی توضیح داده ب ...

واقعا والدین آگاه نعمتن

خدا رو شکر بابت خانواده‌م

والا الان تو نی‌نی‌سایت آدم یه چیزایی میشنوه که میگم شانس اوردم اینا تو دهه شصت مادر من نبودن وگرنه بیچاره‌م میکردن

دقیقا من به اندازه‌ای که مغز نوجوانم میتونست تحلیل کنه مادرم برام توضیح میداد همه‌چی رو حتی س.ک.س ...

معمولا خیلی کم مادرا در مورد این چیزا صحبت میکنن 

بعضیا حتی نمیدونن و پریود میشن 

دقیقا همون هایی ک از بقیه مسائل ... رو میشنون یا میبینن

مغزشون منحرفه همش در موردش صحبت میکنن 

اما یه دختر بودش ک گفت مامانش وقتی میخواست ابتدایی زیست رو بهش توصیح بده در مورد اون مسائل صحبت کرده 

اون دختره هم خیلی با بقیه فرق داشت 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
معمولا خیلی کم مادرا در مورد این چیزا صحبت میکنن  بعضیا حتی نمیدونن و پریود میشن  دقیقا ...

من حتی یادم داده بودن با اینکه میدونم اصلا کلامی تو این بحث‌ها دخالت نکنم

حتی کسی نمیدونست میدونم فقط دیدن برام مهم نیست و ذهنم درگیر درس و بازیه، تو جمعشون دعوت نشدم دیگه

اخه زمان ما دونستن این چیزا واجب بود، همه هم‌سنا، دختر و مسر تو کوچه بازی میکردن

میدیدم پسرایی که بدتربیت بودن دخترای ناآگاه رو به بهانه بازی میبرن دستمالی میکنن

من به لطف آموزه‌های خانواده از این خطرم جستم 

منم بودم میکردم  ، من حتی بهش اجازه میدادم که موهاشو رنگ کنه ، چون نمیخوام بخاطر آرایش و رنگ مو ...

موافقم 👌🏻👌🏻

واقعا نباید برا بچه مخصوصن دختر که ذوق این چیزا رو داره اجازه ندی بچه باید بچه گیشو بکنه وقتی نوجوان میشه ازش لذت ببره حتی اصلاح اونم باید بعضی مادرا درک کنن که دخترشون به چی نیاز داره وقتی می‌ره تو یه جمعی میبینه همه صورتاشون تمیزه و این صورتش پر پشمه اعتماد به نفسش میاد پایین 

army:)..