2777
2789
عنوان

اون خانوم که در سن ۱۳ سالگی برا دخترش ........

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههه نکن دخترت به راه بد کشیده میشه متاسفانه یه سری ها از اون ور بوم افتادن و دارن عقده هاشونو با دخ ...

چرا با یه لوازم ارایش به جاهای بد کشیده بشه نظرات افرادی مثل شما این بچه ها رو به راه بد میکشه مگه هرکی به خودش برسه خراب میشه  پس توم حموم نرو یا ارایشگاه نرو به جاهای بد کشیده نشی 😒

هر چی سردتر باهام برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 😉😅

هر چی زودتر بخری به نظرم بهتره

یه دوره ای هست دخترا خودشونو با ارایش خفه میکنن بعد تموم میشه میره

من تو همون ۱۴ ۱۵ تجربه اس کردم 

الان دیگه ارایش کم دارم

یکم وسایل بخر براش

خدانور لجه ای🥺🩶💫

خب هرکس نحوه تربیتش فرق داره. من به شخصه دخترم تو ۱۳ سالگی دوست ندارم آرایش کنه باید بهشون یاد داد که خودشون خوشکلن بدون آرایش 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

آره چون خودمم از بچگی آرایش کردم و خیلی حس خوبی بود 

هیچوقت نمیذارم عقده اش به دل بچه ام بمونه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

من خودم لوازم ارایشی نداشتم ب نظرم بیشتر مراقب پوستش باشه ضدافتاب ابرسان شوینده اینا استفاده کنه صابون  نزنه ب صورتش

والا من تو این سن هیچکی نیومد ب من یاد بده مامانم فقط میگف صورتتو با اب و صابون بشور و وازلین بزن اخرش پوستم داغونه الان😔😑

چرا با یه لوازم ارایش به جاهای بد کشیده بشه نظرات افرادی مثل شما این بچه ها رو به راه بد میکشه مگه ه ...

چی میگی خدایی بچه ۱۳ ساله تازه ابتداییشو تموم کرده الکیم ادا روشن فکرا رو درنیارین اتفاقا امثال شما وضع مملکت رو اینجوری کردن 

واقعا زود نیست 

کلی وسیله که نه درحد رژ این چیزا یادم من کلاس هفتم بودم 

رژ ضدافتاب اینچیزا داشتم 

نمیدونم چرا همش میخواین بچع هاتون قانونی بار بیارید 

بهترنیست قبلداینکه از بیرون یادبگیرن شما خودتون راه درست غلط بهشون یاد بدید 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم