2777
2789
شکر خدا همه اوتیسم رو رد کردن فقط تاخیر گفتار ساده ست نمی‌دونم چرا حل نمیشه پیش بهترین دکترا بردمش.ا ...

همه تلاشتو کردی و خداراشکر مشکلی نبوده ازاین به بعد دیگه خودتو بسپار به خدا و دعا و مناجات زیادانجام بده

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیگه ؟؟ من دختر خواهرم تا تولد پنج سالگیش زیاد چیزی نمیگف فقط بعضی کلمات رو الان چند ماهه بهت ...

چرا مثل خواهرزاده شماست کلمه میگه اونم بعضی وقتا می‌دونم دختر منم خیلی عقب میفته داغونم 

به هر دری زدم هرچی شنیده ام انجام دادم اینم حتما حتما میدم بهش ممنونم که گفتی 

من خودم پنج سالگی حرفیدم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خدا کمکت کنه خواهر بچتو شفا بده...هر کدوم از ما مادرا بابت یه چیزی غصه میخوریم منم دخترم پاش انحراف ...

قربونش برم انشالله به زودی خوب بشه دربیاره از پاش کفشارو هیچوقت فکر نمی‌کردم مادر شدن انقدر سخت باشه اندازه چند سال پیر شدم

انشاالله هرچه زودتر به آرامش میرسی عزیزم ، نگران نباش ، دخترِ پسرعموم تا ۵ سالگی حرف نمیزد ، ۵ تا ۶ ...

بین همسن و سالاش بچم اذیت میشه انقد دکتر بردمش کلافه شده میگم خدایا کاش دق نکنم بتونم ببینم یه روزی کامل حرف میزنه

همه تلاشتو کردی و خداراشکر مشکلی نبوده ازاین به بعد دیگه خودتو بسپار به خدا و دعا و مناجات زیادانجام ...

همه تلاشمو کردم و کم نذاشتم براش وظیفمم بوده نخواستم بگم کاش اون کارو میکردم انشالله که خدا راضی باشه ازم و حاجتمو بده دعا کنید برام

بین همسن و سالاش بچم اذیت میشه انقد دکتر بردمش کلافه شده میگم خدایا کاش دق نکنم بتونم ببینم یه روزی ...

عزیزم نگران نباش تو رو خدا 

هزاران بچه مثل بچه تو هست ، انشاالله زودتر خوب میشه 

سعی کن خودت بیشتر باهاش بازی کنی ، بهش عشق بدی و... تا احساس کمبود نکنه 

انشاالله هرچه زودتر خوب میشه و مثل بلبل واست حرف میرنه ❤😍

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه