دختر قشنگم چهار ساله و نیمه شده و تاخیر گفتار داره انقدر مطب و دکتر رفتم و زیر و رو کردم که نمیدونم ناراحت باشم به خاطر تاخیرش یا خوشحال از اینکه هیچ مشکلی نداره فقط من خیلی وقتا کم میارم و داغونم دوس دارم زندگیمو بزنم رو دور تند و رو قسمت به حرف افتادنش نگه دارم و همونجا از ذوقم هزار بار بمیرم زنده شم.میبرمش پارک دوس داره با بچه ها بازی کنه چون حرف نمیزنه باهاش بازی نمیکنن خنده رو لبای بچم خشک میشه و منه مادر هر روز شاهد زیاد شدن موهای سفید رو سرم میشم امشب داغونم بیاین از خدا بخواین نگام کنه
شکر خدا همه اوتیسم رو رد کردن فقط تاخیر گفتار ساده ست نمیدونم چرا حل نمیشه پیش بهترین دکترا بردمش.ا ...
همه تلاشتو کردی و خداراشکر مشکلی نبوده ازاین به بعد دیگه خودتو بسپار به خدا و دعا و مناجات زیادانجام بده
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...