2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟تو فامیلای ما پنج شش تا بچه بعد پنج سالگی حرف زدن میگن برا دخترمم ارثیه 

اگ ارثیه ک نگران زیاد نشووو 

اره من پنج سالگی حرفیدم با تخم کفتر حرف باز کردم 

بلدرچینم عالیهه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
آره تقریبا ولی کم میگه

میفهمم خیلی سخته در صورتی که شاید الکی باشه ولی ما هر روز هر شب دارین بهش فکر میکنیم الان امروز کلاس داشت با خواهرم لج میکنه به من میگن باهاش کار کن لجبازی میکنه یه اوضاعی داریم

میگن باید خوب مکالمه کنه برا مدرسه رفتن به مشکل میخوره

دخترتون جمله کوتاه میگه؟

هر دو رو دادم بهش.امشب با حرفاتون دلمو آروم کردین ممنونم ازتون

امیدت ب خدا باشه ❤

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
میفهمم خیلی سخته در صورتی که شاید الکی باشه ولی ما هر روز هر شب دارین بهش فکر میکنیم الان امروز کلاس ...

جمله کوتاه فقط میگه بریم پارک همین ولی اسم من و باباش و میگه مثلا میگه غذا اومد ولی دیگه تکرار نداره همون یه باره نمی‌دونم مشکل چیه واقعا اگه بلده چرا نمیگه اگه نه پس چیه این گفتنش کلافه ام فقط 

توکل بهش.دعا کنید برا دخترم❤️

اسمشو بگو سرنمازم دعا کنم

تا حالا هرچی از خدا خواستم داده بهم شکرش ولی نمی‌دونم حکمت این کارش چیه میبینه بی تابم دارم از غصه پ ...

مطمئن باش حکمتی هست وقتی به خدا کامل اعتماد کنی حالت بهتر میشه امیدوارم خدا دلتو شاد کنه و خیالت راحت شه

زیاد تو جمع قرارش بده، بین همسن وسالاش، زیاد براش قصه بخون حرف بزن، امسال میره پیش؟ دختر منم تا پنج ...

خداروشکر مشکل دخترتون حل شده.نه نیمه دومیه سال بعد می‌ره منم وقت دارم تا مهد ببرمش جلو هرچند نیمه اولی ام بود فکر میکنم نمیشد بره 

حاجت روا بشید عزیزم خدا بهتون سلامتی بده❤️همتاست

قربونت ❤