2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصش شبیه الهه علی هست همون دختر تبریزی که ۱۷سالگی با پسره ازدواج میکنه اونم بیماری داشته پسره هرروز ...

واسه فاطمه ما هم دعا کنین دوباره سرپا شه😢خیلی داغونه بچه ها

کاربری دست دونفره..من و دوستم
الهه چیکار میکنه حالا؟ 

میاد تو اینستا پیج میزنه داستان زندگیشو میزاره و از طریق اینستا الان کسب درامد میکنه

البته چون یهو پیشرفت کرد خیلی حرفا پشت سرش هست ولی واقعا دختر قویه

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
دقیقا دلم کباب واسه بچه هاش واسه جوونی از دست رفته اش😢بچه هاش دارن تاوان اشتباه فاطمه رو پس میدن ا ...

دقیقا ، ممنون از اینکه داستانش رو به اشتراک گذاشتید امیدوارم بعضیا رو از خواب غفلت بیدار کنه و تلنگری باشه براشون💜

دقیقا هم وقتی که بود عذابش میداد هم الان که نیستش..😭

زمان میبره ولی حالش خوب میشه

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
نگفت چيشو دوست داشته؟ 

بارها خودم به شخصه ازش پرسیدم

میگه نمیدونم چرا و چطور اینهمه دوستش دارم

ناگفته نمونه علی هم خیلی دوستش داشت ولی بیمار بود...

میاد تو اینستا پیج میزنه داستان زندگیشو میزاره و از طریق اینستا الان کسب درامد میکنه البته چون یهو ...

بهتر حرف مردم،مانع پیشرفت آدم میشه، هرچی حرف مردم بی اهمیت تر، زندگی قشنگ تر

دقیقا ، ممنون از اینکه داستانش رو به اشتراک گذاشتید امیدوارم بعضیا رو از خواب غفلت بیدار کنه و تلنگر ...

خواهش میکنم عزیزم❤امیدوارم هیچکس به همچین سرنوشت سختی دچار نشه واقعا سخته

چقدر منم از شوهر عوی لاشیم کتک خوردم چقدر زیر پا له شدم  همیشه خواهرم میگه میرسه روزای خوب&nbs ...

عزیزم اگر زندگی خوبی نداری و هنوز بچه دار نشدی نذار زندگیت مثل فاطمه ما بشه ، طلاق بگیر لطفا

ولی علی هم گناه داشته و بیمار بوده بگو فاطمه حلالش کنه 

علی خیلی گناه داشت دست خودش نبود بارها رفت به دنبال درمان

دکتر گفته بود شاید چند درجه بهتر شه ولی دراخر همینه که هست و تغییر خاصی نمیکنه