صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت میدونیم بین ما تنها چیزی که عوض میشه شدت دیوونگیامونه. میدونی نزدیکت بودن مثل چی میمونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار میکنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش میکنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
میدونم عزیزم ولی همه ی آدما تو زندگی دچار اشتباه میشن باید مسئولیتش رو گردن بگیریم و خودمون سریعتر نجات بدیم تا تبعاتش سنگین تر نشده ، در آخر هم که دیدید همین شد ، با این تفاوت که اون خانوم هم عمرش ، هم اعصاب و روانش و هم بچه هاش تاوان اشتباهاتش رو دادن
قصش شبیه الهه علی هست همون دختر تبریزی که ۱۷سالگی با پسره ازدواج میکنه اونم بیماری داشته پسره هرروز اذیتش میکنه کتکش میزنه خیانت میکنه مادرشوهرشم اذیتش میکرده یه دختر بچه ب دنیا میارن و تهش پسره بعد چند سال خودکشی میکنه. اما الان الهه رو پای خودش وایساده و کلی پیشرفت کرده
عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤متنفرم از وقتایی کہ یهو بیدلیل حالم بد میشہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
دلم برای هر دوشون میسوزه چقد دختر عمت مظلوم بوده حتما باید الان این اتفاق میافتاد یه عمر اذیتش کرده بود بسش نبود الان با مرگش دختر عمت دچار عذاب وجدان شده