2777
2789
آخ خدا رحمتش کنه خدا همه گناهاشو ببخشه  خدا به دل خانواده و همسر و بچه هاش آرامش بده  خی ...

ممنونم عزیزم❤واسه ارامش دل فاطمه دعا کن لطفا

کاربری دست دونفره..من و دوستم
آیا مریض یک احمق است؟  یا یک احمق مریض است؟  😐 اینکه نرفته خودشو درمان کنه حماقت خودشه ...

خیلی رفتن دنبال درمان اما دکتر گفته بود بیماریش ارثیه و نهایت چند درجه ممکنه بهتر بشه اما باز همونی هست که بوده و تغییر چندانی قرار نیست داشته باشه😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر زندگی خوبی نداری و هنوز بچه دار نشدی نذار زندگیت مثل فاطمه ما بشه ، طلاق بگیر لطفا

عزیزم ۱۵ سال از زندگی ک ن از زندانی شدنم میگذره 

و ۳ تا بچه دارم 

بزرگی ک عقده ای بار اومده به خاطر کمبوداش 

دقیقا عین باباشه 

منم شدم یه عصبی متاسفانه عقده همه چی رو دلمه 

آرزودارم یه بار زرم رستوران و بچه هامم ببرم این کوچکترین آرزومه البته 

و هزار تا اقده دیگه گیره تو گلوم 

متاسفانه امروزم کلی گریه کردم نزاشت بریم خونه بابام 

دلم داره میترکه 

خدایا خودت از توی همین تاپیک نگاهی به منو بچه هام بنداز صدامونو بشنو 

لطفا لایکم کنید خواهشا

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خیلی رفتن دنبال درمان اما دکتر گفته بود بیماریش ارثیه و نهایت چند درجه ممکنه بهتر بشه اما باز همونی ...

پیشنهادم اینه ک تموم شد رفت

فرصت زندگی کردن رو الکی از دست ندید همین 

عزیزم ۱۵ سال از زندگی ک ن از زندانی شدنم میگذره  و ۳ تا بچه دارم  بزرگی ک عقده ای بار او ...

الهی بگردم عزیزدلم ، حال زندگیتون مثل فاطمه ما هست میفهمم چی میگید امیدوارم خدا کمکتون کنه خیلی سخته❤برای درمان شوهرتون اقدام کردید؟

الهی بگردم عزیزدلم ، حال زندگیتون مثل فاطمه ما هست میفهمم چی میگید امیدوارم خدا کمکتون کنه خیلی سخته ...

اون خودش رو عقل کل میدونه عزیزم 

برا بقیه خانوادش دوستاش فرشته نجاته 

ولی خونه برج زهر مار انگار فقط زورش به ما میرسه من الان بیشتر فکر درمان پسرم هستم 

بله دقیقا عین فاطمه شما منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم پسرم ۱۴ سالشه 

اون خودش رو عقل کل میدونه عزیزم  برا بقیه خانوادش دوستاش فرشته نجاته  ولی خونه برج زهر م ...

عزیزم حتما حتما با یه روانشناس درارتباط باشید و راجب پسرتون مشورت بگیرید ، متاسفانه اکثر این بیماریها من جمله پارانویید ارثی هستن روانشناس به دخترعمم گفته بود احتمالش هست پسرتون هم دچار این اختلال بشه و از پدرش به ارث برده باشه

با عقل عاشق شید

اگر عشق عقل و منطق سرش میشد الان فاطمه ما با این موقعیت اجتماعی و خانوادگی که داشت بهترین زندگی رو میداشت

کاش اینجور بود که میگفتی عزیزم😢

آخه عشق که عقل و منطق نمیشناسه اما با عقل میشه دوست داشت

خدا عقل رو داده واسه همین موقع ها

ب نظرم آدم باید با عقلش انتخاب کنه و با دلش دیوانه وار عشق بورزه در هر کاری در هر چیزی :)