2777
2789
آخه عاشق قیافه ی طرف شی، این دقیقا چ عشقیع؟ باور کن مشقیه

فقط قیافه نبوده که از نظر من قیافه ش اپشنی بود که داشت

اما از نظر دخترعمم لابد اپشنای بیشتری هم داشته که اینجور عاشقش بوده ، منکه تو زندگی مشترکشون نبودم نمیدونم

کاربری دست دونفره..من و دوستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐ببین خریت محض!! نسبی هم نه! محض آخه بچه برو با یه هم سطح خودت

من میگم اصلا طرف همسطح ات هم نیست حداقل ارزشش رو داشته باشه هستن بعضی ها اما کم که پایینترن اما قدر میدونن وشعورش رو دارن و خودشون هم اگه چیزی ندارن اما تلاش میکنن و احترام خانواده زنشون رو دارن 

اما کم هم نیستن پررو تن لش 

خاله خودم ارث پدری زیادی بهش رسید رفت با یه پسر داغون وخانواده بیشعور وصلت کرد همه زندگیش دست پسره هست جوری که روش نمیشد اوایل زندگیش به پسره الدنگ بگه اینو بخر اونو بخر تازه خانواده پسره که بدبخت وداغون بودن برای این تعیین تکلیف میکردن اصلا یه خانواده موذی وحسودی داره پسره خونه بزرگ‌ماشین کلی جهاز همه از خاله ام پسره فقط مفت اومد 

خواهرم روانشناسه همیشه میگه خوشبختی آدمها شاید دست خودشون نباشه اما بدبخت شدنشون قطعا دست خودشونه 

من میگم اصلا طرف همسطح ات هم نیست حداقل ارزشش رو داشته باشه هستن بعضی ها اما کم که پایینترن اما قدر ...

ببین ایلان ماسک هم با اون همه دارایی حاضر نیس دخترشو ب یه آدم فقیر بده، (مصاحبه اش هس) پسری ک 25ساله اش هست فرضا و ب هیچ جا نرسیده، این آدم ن فکرش اقتصادی، نه اهل تلاشه، حتما آسیب های روانی هم داره ووو

ایلان ماسک میگه، من دخترمو ب یه آدم ثروتمند میدم، ن آدم پولدار، آدم ثروتمند کسیه ک ارزش هر چیزی رو میدونه و میدونه ک باید اقتصادی فکر کنه، باید تلاش کنه، نه اینکه با یه قمار یه شبه پولدار شه

ببین ایلان ماسک هم با اون همه دارایی حاضر نیس دخترشو ب یه آدم فقیر بده، (مصاحبه اش هس) پسری ک 25ساله ...

خب یکی میبینی خانوادگی جد درجد ثروتمندن یه بنده خدایی هم میبینی خانواده شون از اول معمولی بودن یا چیزی نداشتن خب حالا دونفر با اختلاف طبقاتی مالی ععاشق هم میشن اما میبینی اون آقا درس میخونه تلاش میکنه خوش برخورد هستش دیدم که میگم خب نمیشه بگی چون از اول نداشته نباید عاشق بالاتر از حودش بشه مهم اول فرهنگ واخلاقیات هستش حالا پولدار هم باشه بیشعور ونفهم و زنباز چی ؟

نمیشه همه رو با یه چشم دید 

تن لش مفت خور وپررو هم هستن مثل همین شوهر خالم یا یکی از کاربران که گفت فامیلشون معدن داره پسره ولگرد بوده اومده دختره رو گول زده خب اینا قضیه شون جداس تازه خانواده های درب وداغونی هم دارن 

خب یکی میبینی خانوادگی جد درجد ثروتمندن یه بنده خدایی هم میبینی خانواده شون از اول معمولی بودن یا چی ...

من دقیقا اوکیم با حرفت ب نظرم کسی ک تلاش میکنه و مغزشو ب کار میندازه، کارش جدا‌س با اونایی ک گفتی 

خب یکی میبینی خانوادگی جد درجد ثروتمندن یه بنده خدایی هم میبینی خانواده شون از اول معمولی بودن یا چی ...

سلام .عزیزم ابن که شما میگه دریته اما متاسفانه متاسفانه اینطور آدما خیلی زود خودشون رو گم میکنن ..توی ازدواج تصالت و خانواده حرف اول رو میزنه ..طرف که اصیل باشه اگه به چیزی هم برسه خودش رو گم نمیکنه ولی در کل اختلاف ‌بقاتی و فرهنگی اصلا خوب نیست خود خدا خم گفته با هم کف خودتون ازدواج کنین ...