2777
2789

بلایکم 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطمه(دخترعمم)توی یه خانواده تحصیلکرده و با فرهنگ و مرفه زندگی میکرد اما شوهرش وضع مالی انچنانی نداشتن و از لحاظ شخصیتی خیلی از خانواده فاطمه پایین تر بودن

بابای فاطمه خیلی با این ازدواجه مخالف بود حتی چندین بار عموهاش و خاله هاش اومدن باهاش صحبت کردن نصیحتش کردن که تو خیلی موردای بهتری داری الانم واسه ازدواجت زوده اونموقع ۱۹ سالش بود چندین سال پیش

فاطمه پاشو کرده بود تو یه کفش که یا علی(شوهرش)یا هیچکس

چندین ماه با فاطمه مخالفت کردن پدر مادرش همه اومدن باهاش حرف زدن حتی مامان من که میشد زنداییش

ولی حرف به گوشش نمیرفت

تا خلاصه قرار مدارای ازدواج چیدن و فاطمه و علی ازدواج کردن

روز عروسیشون به گفته مامانم ، پدر فاطمه پنهانی گریه میکرد و خیلی ناراضی بود ولی کار از کار گذشته بود

خلاصه ازدواج کردن و برای زندگی رفتن تهران

چون شغل شوهرش اونجا بود

چندین ماه گذشت اولین دعواشون شروع شد علی دست بزن داشت ولی فاطمه میترسید به خونوادش چیزی بگه 

چون باباش گفته بود عواقب ازدواج پای خودت

کاربری دست دونفره..من و دوستم