2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزان تاپیک اخرم با اجازه اسی

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

خلاصه چندین سال گذشت که فاطمه باردار شد 

یروز که علی از سرکار میرسه خونه با فاطمه دعواشون میشه و علی زن باردارشو کتک میزنه

باز فاطمه میترسه به خونوادش چیزی بگه

میگفت رفته رفته گذشت که علی منو تو خونه زندانی میکرد اونموقع دختر کوچولوشم به دنیا اومده بود

میگفت حتی بهم گفته حق نداری با خونوادت تماس بگیری

یروز داداشش میخواسته بیاد خونشون بعد از رفتن داداشش علی قشقرق به پا میکنه که داداشت رو تو نظر داره داداشت هیزه دیگه حق ندارن باهامون رفت امد کنن

میگفت خیلی طول کشید تا فهمیدم دچار بدبینی و شکاکیه

ولی باز ام میترسید جدا شه چون میترسید خونوادش پشتش نباشن و طردش کنن

چون میگفت انتخاب خودم بوده تا اخرش پاش می ایستم

کاربری دست دونفره..من و دوستم