2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هن‌؟  😐 یه دختر پولدار و مرفه 19 ساله؟؟ +؟ ++؟ ؟؟ ؟؟؟  عاشق چیه پسره شده؟

زبون

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

فاطمه میگفت با هیچکس رفت و امد نداشتم هیچ جا نمیذاشت برم هرچیزیم میخواستم میگفتم خودش میخرید

دیگه از این وضعیت خسته شده بودم و تصمیم گرفتم خودم برم پیش روانشناس

رفته بود سیر تا پیاز زندگیشونو تعریف کرده بود 

روانشناس گفته بود شوهرتون بیماری پارانویید داره

فاطمه میگفت انقدر اشک ریختم ولی حامی نداشتم نمیتونستم طلاق بگیرم وجهه طلاق تو خونوادمون زشت بوده

خلاصه موند و موند تا دخترش بزرگ شد ۱۲ ساله بود که ناخواسته باردار شد

کاربری دست دونفره..من و دوستم

علی خیلی خوش قیافه بود خیلی زیاد

فاطمه و ابجی علی باهم دوست بودن ازون راه هم اشنا شدن

مگه کمن بابا 

دوست خودم باباش معدن داشت ببین معدن ها بعد دختره پول تو جیبی نمیگرفت باباش ی درصدی بهش سهام کارخونه داده بود دو سال پیش ماهی پونزده ملیون صاف میرفت به حسابش بدون اینکه کاری چیزی بکنه 

عاشق ی پسره شد که تو شهر معرپف بود با پرایدش دنبال دخترهای پولدار میره و اینا 

اصن خریت محض و چند ماه پیش عروسیشون بود

خب

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
فاطمه میگفت با هیچکس رفت و امد نداشتم هیچ جا نمیذاشت برم هرچیزیم میخواستم میگفتم خودش میخرید دیگه ا ...

ای کاش حداقل وقتی فهمیده بود اشتباه کرده از همون مسیر برمیگشت هم تبعاتش براش کمتر بود ، هم اینکه پای یه بچه ی بیگناه به این دنیا باز نمیشد 

خلاصه بچه دومش پسر بود و بدنیا اومد

ولی باز مشکلات و سردیای رابطه فاطمه و علی ادامه داشت فاطمه مجبور بود بسازه تحمل کنه چون میگفت انتخاب خودمه 

البته اینم پنهان نمونه که خیلی زیاد شوهرشو دوست داشت حتی همین الانم وقتی تعریف میکنه بغض میکنه

روز به روز میگذشت و چون سنشون میرفت بالا هم استانه تحملشون کمتر میشد و هم اختلافاتشون بیشتر و بیشتر 

میزان کتکای علی بیشتر شده بود 

تا اینکه یکبار شدید دعوا کردن چون علی میگفت تو با مرد همسایه رابطه داشتی تو دوست پسر داری

و فاطمه رو حسابی کبود و سیاه کرد

فاطمه این بار میخواست طلاق بگیره دیگه خسته شده بود درمونده بود رفت درخواست طلاق داد

ولی باز پشیمون شد

هرچی بهش میگفتن این شوهر بدرد زندگی نمیخوره

میگفت دوستش دارم

ای کاش حداقل وقتی فهمیده بود اشتباه کرده از همون مسیر برمیگشت هم تبعاتش براش کمتر بود ، هم اینکه پای ...

٢بچه ی بیگناه😢😢

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.