2777
2789
نمیدونم چرا ولی علی برام خیلی مظلوم اومد و توی مظلومیت مرد:) اون فقط مریض بود و باید درمان میشد

آیا مریض یک احمق است؟ 

یا یک احمق مریض است؟ 

😐 اینکه نرفته خودشو درمان کنه حماقت خودشه بعد 18سال زندگی 

شوهر منم زیاد کبود کرده منو دعا کن بمیره راحت بشم معتاد بددهن

چرا جدا نمیشی

ت خیابون بخوابی بهتره تا با همچین آدمی باشی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادش گفتن عواقب ازدواجت پای خودت

میدونم عزیزم ولی همه ی آدما تو زندگی دچار اشتباه میشن باید مسئولیتش رو گردن بگیریم و خودمون سریعتر نجات بدیم تا تبعاتش سنگین تر نشده ، در آخر هم که دیدید همین شد ، با این تفاوت که اون خانوم هم عمرش ، هم اعصاب و روانش و هم بچه هاش تاوان اشتباهاتش رو دادن 

نه خیر  عواقب ازدواجت پای خودت یعنی اگ ب طلاق ختم شد  ب ما ربطی نداره  نگفتن ک حق ...

نمی دونم شاید

ولی کاش اینو هیشکی به دخترش نگه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نه خیر  عواقب ازدواجت پای خودت یعنی اگ ب طلاق ختم شد  ب ما ربطی نداره  نگفتن ک حق ...

شاید باورت نشه ولی الانم میگه من همون زمانم که اقدام به طلاق کردم برای اخرین بار دلم به طلاق نبوده و فقط میخواسنم بترسونمش

خیلی علی رو دوست داشت دیوانه وار😢

کاربری دست دونفره..من و دوستم

قصش شبیه الهه علی هست همون دختر تبریزی که ۱۷سالگی با پسره ازدواج میکنه اونم بیماری داشته پسره هرروز اذیتش میکنه کتکش میزنه  خیانت میکنه مادرشوهرشم اذیتش میکرده یه دختر بچه ب دنیا میارن و تهش پسره بعد چند سال خودکشی میکنه. اما الان الهه رو پای خودش وایساده و کلی پیشرفت کرده 

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
میدونم عزیزم ولی همه ی آدما تو زندگی دچار اشتباه میشن باید مسئولیتش رو گردن بگیریم و خودمون سریعتر ن ...

آره درسته

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
میدونم عزیزم ولی همه ی آدما تو زندگی دچار اشتباه میشن باید مسئولیتش رو گردن بگیریم و خودمون سریعتر ن ...

دقیقا

دلم کباب واسه بچه هاش واسه جوونی از دست رفته اش😢بچه هاش دارن تاوان اشتباه فاطمه رو پس میدن انگار

طرف عاشق علی نشده، عاشق قیافه اش شده

اولش با قیافه عاشقش شده بود

ولی تا همین الانم میگه من اخرین بار هم نمیخواستم طلاق بگیرم میخواستم بترسونمش فقط

دلم برای هر دوشون میسوزه  چقد دختر عمت مظلوم بوده حتما باید الان این اتفاق می‌افتاد یه عمر اذیتش کرده بود بسش نبود الان با مرگش دختر عمت دچار عذاب وجدان شده

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید