2777
2789

سلام دوستان عزیزم. من الان 9 هفته و 3 روزمه. هفته آینده میخوام یه سفر دوروزه بریم مسافرت. نظر شما چیه؟ اینم بگم که از اول بارداریم تا الان مشکلی نداشتم حتی دکترم اجازه به داشتن رابطه رو داده. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد سفر باید با دکترت مشورت کنی شرایط هرکسی متفاوته ولی معمولا سه ماهه دوم بی خطر تره واسه سفر

به دکترم دسترسی ندارم 1 تیر باید برم سونو غربالگری و ان تی. بعد میرم پیشش. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
خوب اگه خودت میبینی که مشکلی نداشتی و حالت اوکی بوده برو ولی اگه ی وقتایی حالت بد میشه نرو  اگ ...

چیز هوایی؟؟ حالم که خوبه، تهوع هم بهتره. سفرم احتمال زیاد با قطار اگه ماشینمون تا اون موقع درست بشه با ماشین میریم. از تهران میریم زنجان

من تو ماه سوم سوار هواپیما شدم دکتر گفت اشکال نداره

من هنوز دوماه و خورده ای هستم. به نظرت با قطار برم خوبه؟ همسرم باهامه تنها نیستم واینکه حتی کیفمم نمیذاره دستم بگیرم. اوایل اردیبهشت تازه آزمایشم مثبت شده بود فرداش که موعدم بود رفتیم مازندران با ماشین خودمون

من هنوز دوماه و خورده ای هستم. به نظرت با قطار برم خوبه؟ همسرم باهامه تنها نیستم واینکه حتی کیفمم نم ...

اگه لکه بینی نداری اشکالی نداره من که میرفتم با ماشین شمالم رفته بودم اون اوایل ولی از ماه ۶ به بعد خودم دیگه نرفتم دکتر اصلا منع نکرد

خودت باید تصمیم بگیری نسبت به حالت ایشالا هرچی خیره پیش بیاد 

واقعا دو دل شدم. دکترم فقط میگفت چیز سنگین بلند نکن و ورزش و پیاده روی نکن. ولی خب من یه وقتا مسیری رو پیاده رفتم ولی آهسته. 

واقعا دو دل شدم. دکترم فقط میگفت چیز سنگین بلند نکن و ورزش و پیاده روی نکن. ولی خب من یه وقتا مسیری ...

خب دیگه هرچی که دکتر گفته گوش بده البته بری هم برای روحیت خیلی خوبه 

اگه لکه بینی نداری اشکالی نداره من که میرفتم با ماشین شمالم رفته بودم اون اوایل ولی از ماه ۶ به بعد ...

نه از همون ابتدا اصلا لک بینی نداشتم. خودم که حسم میگه چیزی نمیشه ولی بازم دودلم. 

واقعا دو دل شدم. دکترم فقط میگفت چیز سنگین بلند نکن و ورزش و پیاده روی نکن. ولی خب من یه وقتا مسیری ...

گفته ورزش و پیاده روی نکن پس به نظرم نرو حتما یه دلیلی داشته،به من میگفت پیاده روی خوبه برو