2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری تروخدا اگر بلدین کمک کنید حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ببین ببخشا منم همو تو نینی سابت خوندم دیدم نه هیچی اثر مداره ها میدیدی ۳ ۴ روز شکمم کار نکرده ب ...

این خیلی موثره عاااالیه حتی اب ولرم دورتادور مقعد رو باسن خوترسانی رو زیاد میکنه عضلات هم نرم میشه

جواب میده اسی انجام بده

سلام آب گرمی که دوستان گفتن جواب میده و رد خور نداره 

شیلنگ رو بچسبوون به مقعدت و اب رو با فشار باز کن بعد کمی آب می‌ره داخل ، آب که برمیگرده خالی بشه خودت هم خالی میشی . نترس  تو روده هات نمیره . امتحان کن حتما جواب میگیری . 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

جقد سخته.همه راه هارم که امتحان کردی.فک کنم روده هات حساس شدن به مسهل ها.بنظرم دور هیچی نخور.فقط صبح ناشتا آب ولرم ی لیوان بخور.

منم مثل شمام.الان اذیت میشم تو حاملگیم که خییییلی اذیت شدم.هیچی به اندازه یبوست منو اذیت نکرد.

همه راه هارو رفتم.فقط همین راه مونده که جواب داد.شمت هیچی مسهل نخور فقط تب ولرم.تو روز هم ی لیوان آب ولرم رو توش ی قاشق سرکه طبیعی بریز بخور.ینی عالیه.بعد هم به روی ی پا بشین.ینی یپا زیرا باسن باشه ی پا دولا باشه.

ببخشید طولانی شد.خواستم کمک کرده باشم چون می‌دونم خیلی سخته.

برام دعا کن مشکلم حل بشه.ممنون

میشه برا بچم دعا کنی....
جقد سخته.همه راه هارم که امتحان کردی.فک کنم روده هات حساس شدن به مسهل ها.بنظرم دور هیچی نخور.فقط صبح ...

از سخت ک ی چیز اون ور تر همش ب کنار این دردی ک روده هام دارن ینی حس میکنم تخمدانام دارن میترکن از اون طرف تهوع و نفس تنگی شکمم اندازه ی زن ۶ ماه حامله اومده جلو

عزیزم منم مث خودت باردارم هفته ۱۴ بارداریمه .فقط کافیه ده دوازدهتا عناب رو بریز تو ظرف یک لیوان ابم ...

فردا بگم بخرن خودم ک توانایی انجام هیچ کاری ندارم انگار دست و پام جون نداره