2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری تروخدا اگر بلدین کمک کنید حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت لاکسی ژل یکساعت قبل غذا بخور همرا با آب

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

عزیزم منم مث خودت باردارم هفته ۱۴ بارداریمه .فقط کافیه ده دوازدهتا عناب رو بریز تو ظرف یک لیوان ابم بریز روش بزار ده دقه بجوشه بعد با پشت قاشق تو سافی لهشون کن به ابش اضاف کن ابشو صاف کن بخور فردا شکمت از سر دل کار میده امتحان کن من همینکارو میکنم و عناب هم اصن ضرر نداره اتفاقا تو بارداری خیلی هم خوبه بخوری

وای اصلا یبوست بارداری خیلی وحشتناکه

فقط توبارداری آخرم دچارش شدم اونم ماه پنجم ب بعد

واییییی اصلا فکرشم آزارم میده

ان شاالله تودلیت ک بشه توبغلیت شرایطت بهتر میشه

من ب قربان ط،وحالت جذاب نگاهت😘😘😘😘                          

شیر ک بدتر ادم یبوست میشه لبنیات باعث یبوست میشه

نه شیر داغ اسهال میشی 

من از صبح تو دستشویی بودم🤣🤣🤣🤣

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزیزم شیاف از دارو خانه بگیر خیلی خوبه....

یکم صابون بردار.... از مثل شیاف بزار دم مقعدت... خیلی زود نتیجه میده‌.

خاکشیر‌ را بجوشون.... با نبات

انجیر‌ را بریز توی شیر... بزار یک شب تا صبح بمونه بعد بخور.

ناشتا ترنجبین بخور.

همه ی این راهکارها خیلی زود جواب میده.