2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری تروخدا اگر بلدین کمک کنید حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 156 پست
عزیزم شیاف از دارو خانه بگیر خیلی خوبه.... یکم صابون بردار.... از مثل شیاف بزار دم مقعدت... خیلی زو ...

شیاف گلیسیرین گرفتم با اولین استفاده مث معجزه بود دو دقیقه ای مشکلمو حل کرر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میخوام کمکت کنم چون شرایط یبوست وحشتناکی تو بارداریم تجربه کردم کردم که کارم داشت به بیمارستان ...

منم روزی ۷..۸ تا قاشق میخورم ولی اصلا تاثیری نداشت و نداره فقط شیاف گلیسیرین

تنها چیزی که منو نجاتم داد این بود شب قبل مثلا ۱۵ دونه یا ۱۰ تا دونه زردآلوی خشک خیس کردم صبح ناشتا ...

من ک همه چی امتحان کردم فک کنم مشکل من جدیه اخه فقط شیمیایی جوابه

ناشتا انجیر خیس شده و برگه زردآلو خیس شده بخور سالاد زیاد بخور مایعات  کشمش روغن زیتون گوج ...

الان عدسی گذاشتم بخورم قبل بارداری خیلی کم برنج میخوردم کلا اندازه بچه یساله بود غذام الان هی میگن ن بیشتر بخور 

عزیزم ما یه تکنیکی میزنیم که همین که میخوری نیم ساعت بعد روده باز میشه و راحت میشی ولی نمیدونم توی بارداری میشه انجام داد یا نه خودت حتما تحقیق کن.

یه لیوان شیر رو بذار گرم شه قبل اینکه بخواد بجوشه یه قاشق روغن زیتون بریز توش و مخلوطشون کن و همونجوری گرم. داغ نه هااا گرم بخور. نیم ساعت بعد میری دستشویی

در انتظار مادر شدن🥲
خیلی بده اصلا ادم انگار هر لحظه میمیره و زنده میشه 

اره😩

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

عزیزم ما یه تکنیکی میزنیم که همین که میخوری نیم ساعت بعد روده باز میشه و راحت میشی ولی نمیدونم توی ب ...

اخه دیروز ی نودل درست کردم با حدودا۱۰ قاشق روغن زیتون خوردم وای ک تا شب یادم میوفتاد فقط عق میزدم🫠

اخه دیروز ی نودل درست کردم با حدودا۱۰ قاشق روغن زیتون خوردم وای ک تا شب یادم میوفتاد فقط عق میزدم🫠

ببین اصلا حکمتشو نمی‌دونم من پدرم سنش بالاست. یه عالمه هم مشکلات مختلف داره و داروهای مختلف میخوره. بعد یه سری همینطور مثل شما شده بود روعن زیتون خورد به شکمش زد. افاقه نکرد. این شیر و روِن زیتون رو دخترخاله ام گفت کا پرستاره. خورد و نیم ساعت بعد. ازون به بعد ما هم هر کدوم اینجوری بشیم انجام میدیم. از روغن زیتون خالی انگار سریع الاثر تره.

در انتظار مادر شدن🥲
ببین اصلا حکمتشو نمی‌دونم من پدرم سنش بالاست. یه عالمه هم مشکلات مختلف داره و داروهای مختلف میخوره. ...

حتما امتحان میکنم فقط میگم کاش قبل بارداری دنبال درمان بودم هرچند ک س سال باردار نمیشدما کلا بی خیالش بودم😆