2777
2789

بعد از ۴ سال درمان معجزه آسا باردار شدم،بچه دومم هست

ولی انقدر هورمونام جا به جا شده که اصلا کنترل احساسم دست خودم نیست،سردرگم هستم نمیدونم کارم درست بوده یا نه،حالم خیلی بده ناتوان شدم کسی رو هم ندارم کمکم کنه زمان زایمان میوفته وقتی که دخترم اوج درسشه خودشم اول ابتدایی مامانم فوت شده نیست بیاد کمکم خواهرامم یه شهر دیگه هستن و فصل امتحانات بچه هاشون 😔میمونه مادر شوهرم که اونم واقعا اذیت کاره زایمان قبلیم یه خاطره خیلی وحشتناک برام ساخته شد با حضورش

من موندمو یه حس عجیب که هورمون هام نمیذاره از این احساسات منفی خلاص بشم

افسرده و غمگینم حتی نمیتونم یه برنامه ریزی درست کنم

حالا یه چند ماهی باید با این حال سر کنم

نگرانم خیلی نکنه بچه سالم نباشه ۳۴سالمه نکنه قلبش تشکیل نشه نکنه پسر باشه من با پسرا زیاد اکی نیستم

پسر که خوبه طرفدار مادره

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی باشه جنسیتش ،سالم و سلامت باشع گلم،

الان بارداری خیلی موقعیت بهتری هست ک ارزو دعاهای خوب بکنی ن اینکه اینهمه ناامیدی در وجودت باشه عزیزم ، تو تنها نیستی همسرت کمک حالته ،انقدر غمگین نباش 💞

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

نکنه پسر باشه ینی چی بچه س دیگه یا دختره یا پسر جم کن خودتو.تازشم بچه دوم نگهداریش اسونتره چون سابقه داری .خودت به کارات برس تایمی ک میخوابه به درسای دخترت برس یا میتونی یه معلم خصوصی بگیری براش.ناشکری نکن ک عواقب بدی داره

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

وا این چه فکراییه عزیزم 

خیلیا هستن تو سن چهل سالگی بارداری سالم دارن

به این چیزا فکر نکن خودتو با خوندن قرآن و کتاب مشغول کن

نمیتونی یه پرستار بگیری برای زایمانت وبعدش

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

عزیزم ببخشید میپرسم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی یادمه شما گفتین یائسه شدین 

چه جور باردار شدین چکار کردین؟

از این بابت می‌پرسم که خودمم یائسه شدم

آز ذخیره تخمدان و Lhو fsh داده بودین؟ 

هرچی باشه جنسیتش ،سالم و سلامت باشع گلم، الان بارداری خیلی موقعیت بهتری هست ک ارزو دعاهای خوب بکنی ...

سعی میکنم ولی حریف هورمونا نمیشم دلم میخواد زود از این شرایط عبور کنم که درست فکر کنم

۳۴ سالگی سن زیادیه؟! من ۳۴ سالمه و اولین بچمه. قبلش هم درس داشتم و کار داشتم. مگه باید همه ۲۰ سالگی ...

الهی ،خدا حفظش کنه 

خب بعد ۳۰ سالگی ریسک بارداری یکم بالا میره

ریشه داره تو گذشته خودم برادرام همیشه باعث دردسر بودن

اوهوم میشه برا منم دعا کنی این ماه باردار باشم، هر شب قبل خواب ی سوره کوچیکم شده قرآن بخون روزتم با آیت الکرسی شروع کن انشاالله خدا ب دلت آرامش بده

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
نکنه پسر باشه ینی چی بچه س دیگه یا دختره یا پسر جم کن خودتو.تازشم بچه دوم نگهداریش اسونتره چون سابقه ...

هرکس یه شناختی از روحیه خودش داره خدای مهربونی که من میشناسم شرایط روحی من رو درک میکنه بچه ۴ساله لجباز نیست که با من لج کنه عواقب بد سر من بیاره عزیزم دیدرو در مورد خدا عوض کن

معلم خصوصی‌؟تو این مملکت زندگی میکنید؟