2777
2789
عنوان

بعد از کلی انتظار باردار شدم ولی الان...

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 26 پست

اصلا فکرش رو نکن و بی خیال باش همه شرایطی که گفتی رو من هم داشتم دخترم پیش و پسرم اول دبستان اونهم آنلاین بود مادرم هم نبود مادرشوهرم هم یه شهر دیگه بود تاره سرکار هم میرفتم ولی گذشت تا چشم روی هم بزاری میگذره

تو این وسطا به کمک شوهرتم فکر کردی؟؟؟؟ اینهمه دنبال درمان بودی تنهایی یا سلطانم در تلاش بود که الان ...

بله همسر همراهی دارم که تا جایی که زمان داشته باشه بهم کمک میکنه،همسرم مخالف درمان بود با وجود اینکه از من بیشتر بچه میخواست ولی وقتی میدید هر ماه که درمان بی نتیجه هست من آسیب میبینم میگفت ادامه ندیم

الانم این شرایط برای هورمون هام و حال بدجسمیم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس یه شناختی از روحیه خودش داره خدای مهربونی که من میشناسم شرایط روحی من رو درک میکنه بچه ۴ساله لج ...

شما داری ناشکری میکنی من دیدم رو نسبت ب خدا عوض کنم؟خب اون بچه پدر هم داره میتونه کمک حالتون باشه.انقدر انرژی منفی نده به اون بچه.عمه ای خاله ای کسی نمیتونه درس یاد بچت بده.معلم خصوصی های محله ای هم هست که خیلی نرخ پایینی دارن ..

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

عزیزم ببخشید میپرسم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی یادمه شما گفتین یائسه شدین  چه جور باردار شد ...

داستان من خیلی مفصله عزیزم

من یه پکیج کامل از یائسگی بودم ولی کارهایی که ماه آخر کروم رو میگم بهت شاید بتونه کمکت کنه

ماه آخر نذاشتم روز دوم سیکل دکتر سونو کنه گفتم برام بنویس برم یونوی شمارش فولیکول و رفتم مرکز سونو گرافی 

بعد نتیجه سونو دکتر برام از شب چهارم شبی ۳تا لتروزول تجویز کرد و روز نهم دوتا سینال اف دور ناف همه رو انجام دادم روز ۱۱ رفتم سونو و گفت که رشد چندانی نداشته و درمان رو ادامه نده

فرداش یکم از سینال اف خودکاریم که از زمان کنسل شدن سیکل ivf از چند ماه گذشته تو یخچال مونده بود رو به خودم تزریق کردم و چون آندومترم پایین بود ۵روز روزی ۲تا استرادیول استفاده کردم

هر شب با روغن سیاه دانه شکمم رو ماساژ دادم و کل رحم و تخمدان هارو بادکش گرم گذاشتم 

داستان من خیلی مفصله عزیزم من یه پکیج کامل از یائسگی بودم ولی کارهایی که ماه آخر کروم رو میگم بهت ش ...

خوبه پریود میشدی من اصلا پریود نمیشم بدون دارو الان یکسال هست

اوهوم میشه برا منم دعا کنی این ماه باردار باشم، هر شب قبل خواب ی سوره کوچیکم شده قرآن بخون روزتم با ...

چشم عزیزم،به امید خدا هرچه زودتر یه تو دلی سالم خدا برات بفرسته🤲

خوبه پریود میشدی من اصلا پریود نمیشم بدون دارو الان یکسال هست

سیکلام داغون شده بود یه بار ۴۸ روز یه بار ۱۹ روز حجم خونریزی کم دکترم بهم قرص دوفاستون داد ۱۰ روز دقیق یادم نیست از روز چندم تا چندم سیکلام نظم گرفت حدودا و حجم خونریزی درست شده دوفاستون خارجی هست از ایرانی اصلا استفاده نکنید ۳دوره استفاده کردم

Amh۰.۰۱

Fsh و lmخم خیلیییی بالا رفته بود ماه آخر

شما داری ناشکری میکنی من دیدم رو نسبت ب خدا عوض کنم؟خب اون بچه پدر هم داره میتونه کمک حالتون ب ...

بله عزیزم عوض کن خدا خیلی مهربونه و بنده هاشو درک میکنه 

بچه لجباز نیست که با هر حرفی بلا سر بنده بیاره 

هر حرفی ناشکری نیست نشان از نگرانی هست و خدا خودش درک میکنه

نخیر من و همسرم هر دو تو این‌شهر تنها و دور از خانواده هستیم