2777
2789
عنوان

کی می خواین بفهمین شایعه گرون شدن ی جنس کار خود کارخونه هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 71 پست

حالا مثلا برایه سالتم ماکارونی خریدی برل۶ ماتم گوشت و مرغ بعدش چی اخه

من نمیفهممشون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

گاو تشریف دارن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخشدی ولی کارخونه ها بیشتر سعی میکنن کم فروشی کنن تا قیمت محصوصل رو ببرن بالا واقعا تاسف بار😣

کم فروشی که همیشه می کنن شایعه هم می ندازن ی جنس و الان داره 20 می فروشه شایعه میشه گرون می کنه 30 یا 40 می فروشه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ربطی نداره درسکوت لبنیات گرون کردن نه صف شد نه هجوم مردم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همیشه همه چی داره گرون میشه حالا ما هی بخریم ۱۰۰ تا جمع کنیم اصلا شاید عمرمون قد نداد اونو بخوریم مردم حرص برداشتن دیگه شایعه نمیخواد هی گرونی هستش 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
همین چند دقیقه پیش یه خانومی که کاربریش سوسن خانوم ابرو کمون بود هم گفت ماکارونی گرون میشه

جواب اونو دادم تاپیک قفل شده بود

جنسایی ک رو دستشون مونده رو به قیمت بالا میفروشن 

تا حالا دقت کردین روغن برنج رب گوجه هایی ک این موقع ها توزیع میشن چقدر مارک های پرتی هستن و اصلا یه بار هم اسمشونو هیشکی نشنیده 

عزیزم خیلی وقته همه چی داره گرون میشه چه چیزی قیمتش ثابته؟؟؟؟ اونو بمن بگو

دلال عوضی هم بیکار نمیشینه ...مثل ماکارانی شکر و  و لبنیات و نون و بنزین اینجور کالا ها یارانه دارن تا دولت اعلام نکنه نمیشه گرون شه ...عوضی دلال و واسطه آن که گرون میکنن برای سود خودشون

عزیزم خیلی وقته همه چی داره گرون میشه چه چیزی قیمتش ثابته؟؟؟؟ اونو بمن بگو

گرون میشه ولی با این شایعه ها خیلی ی دفعه میره رو قیمت و چیزی که الان همه جا هست یهو باید با آشنا بازی بخری

الان یه خانم مثلا محترم تایپیک زده ماکارانی میخواد گرون بشه برید بخیرد! 

تاوقتی تو کشور ما اینجور ادما وجود دارن هیچ وقت پیشرفت نمیکنیم! 

بافرهنگ بودن خیلیم سخت نیست فقط یکم عقل میخواد!!