2777
2789
عنوان

کی می خواین بفهمین شایعه گرون شدن ی جنس کار خود کارخونه هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 71 پست

حالا مثلا شایعه نکنن گرون نمیشه؟ شاید این ترفند یک درصد و روی یک محصول تاثیر بذاره ولی وقتی قیمت همه چیز بالا میره قضیه گرونی نیست. تورمه! بی ارزش شدن پوله! با خریدن و نخریدن شما هم، هییییییییچ، هیییییییییییییییییییییچ، اتفاق خاصی نمیفته.

هر وقت تفاوت این دوتا رو بفهمید تازه متوجه میشید که با متهم کردن بقیه و توهین کردن مشکلات حل نمیشه و در واقع اگه بشه مقصرها و مواردی که گفتید رو رده بندی کرد خودتون جلوترید.

(متاسفانه الان هم نمیفهمید من چی میگم و حمله میکنید که حتما تو خریدی! چی و کی خدا میدونه)

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حالا مثلا برایه سالتم ماکارونی خریدی برل۶ ماتم گوشت و مرغ بعدش چی اخه من نمیفهممشون

همینا که انبار میکنن صبح تا شب مینالن که پول نداریم،گرونی شده،یه سفر نرفتیم😂😂

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک شایع ندیدم گفتن مرغ داره گرون میشه واقعا هم شد یه ماه پیش خریدم کیلویی ۷۶ قبلش ۶۷ بود این ما ...

تاپیک زده ماکارونی می خواد بشه دوبرابر هرکی نیازش بالاس بخره انبار کنه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

جواب اونو دادم تاپیک قفل شده بود

منم اومدم بنویسم تاپیک قفل شد

گرون شد نمیخوریم،دیگه تجمع و صف کشیدن چیه

اگه این امضارو میخونی برای دعا میکنی قبول شم؟ بگی صلوات میفرستم
من ک شایع ندیدم گفتن مرغ داره گرون میشه واقعا هم شد یه ماه پیش خریدم کیلویی ۷۶ قبلش ۶۷ بود این ما ...

خب شایعه یعنی همین دیگه

شما چی معنی میکنید؟

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

اول شایعه میکنن بعد تو انبار نگه میدارن نمیدن بیرون مردم که به و هول و بلا افتادن حریص شدن با قیمت بیشتر میدن تو بازار

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اون موقعی که روغن کم شده بود یادتونه فروشنده ها با هر روغن که دو برابر قیمت میفروختن، به زور آدامس و تن ماهی هم میفروختن؟ 

اینم کار کارخونه هاست؟ 

نه عزیزم این بازیا کار دلالا و فروشنده هاست که سو استفاده میکنن از یه بحران مقطعی!!! 

اندازه پچ پچ های دو سال نیش را با الان مقایسه کنید تاسف بار است 

اسمش پچ پچه

ولی یه پیچم نخورده

طعم های مختلف داره

ولی باید یه متر بخوری تا برسی به یذره شکلات و مربا

اگه این امضارو میخونی برای دعا میکنی قبول شم؟ بگی صلوات میفرستم
من پارسال توی تخفیف ۲دست لباس تابستونی واسه پسرم خریدم عمرش قد نداد بپوشه بخدا جمع کردن کار احمقا ...

واقعا متاسف شدم خدا بهت صبر بده

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

تاپیک زده ماکارونی می خواد بشه دوبرابر هرکی نیازش بالاس بخره انبار کنه

براشکرولبنیانتم تاپیک زدن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖