2777
2789
عنوان

ولی من هیچوقت خودمو حلال نمیکنم

79 بازدید | 6 پست

هرچی دلتون میخاد بهم بگین چون حقمه،زجر کشم بکنین منو حقمه...

بچها من به هر خری اعتماد کردم جز خانوادم نمیدونم مرگم چی بود دردم چی بود ولی از مشاور مدرسه بگو تا رفیقی که دوروزه میشناسمش،دغدغه هامو مشکلاتمو به اونا میگفتم ولی به پدر مادرم نه...

پشیمون شدم از کارم همون اولاش چون همش ترس لو رفتن داشتم

الان تازه فهمیدم چرا باید پشیمون باشم الان فهمیدم چه گندی زدم...

الان که بابام داشت میگفت من صدمو گذاشتم برات و میزارم ولی ببخشید اگه لیاقتت بیشتر از منه،من در همین حد توان دارم ولی بهت قول میدم تموم تلاشمو کنم وضعم بهتر شه بهت قول میدم شده کلیمو بفروشم نمیزارم تو اذیت بشی خم به ابروت بیاد

حالا من موندم چطور خودمو حلال کنم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

ببین عزیزم اونا با یه جمله تونستن تورو به خودشون برگردونن

پس اگر زودتر از این اینکارو کرده بودن تو ازشون جدا نیودی که حالا بخوای بهشون رو بیاری

خودتو سرزنش نکن قرار نیس هیچی بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم اونا با یه جمله تونستن تورو به خودشون برگردوننپس اگر زودتر از این اینکارو کرده بودن تو از ...

ولی من واقعا خیلی بی شرفی کردم

کاش خدا همین امشب شر منو کم کنه،کاش یه بچه ای بهشون میداد که لیاقت داشته باشه نه من

چیکار کردی؟

آبروشونو بردم،اونموقع که اذیتم کردنو برا مشاور مدرسه گفتم

من یکاری کردم که هرروز از مدرسه زنگ میزدن بیا بچتو ببر پیش روانشناس لب مرز خودکشیه،نامه خودکشیییموووو نشونشون میدادن،

امشب که اینارو به روم آورد دلم میخاست همونجا سکته کنم