2777
2789

ب نظرتون کارم درست بود ؟

برای تولد دخترم هیچی ندادن کادو عید با اخم و ناراختی فقط براش لباس خرید ک اونم از سر مجبوری چون از قبل برای پسر جاریم عیدی خریدع بود از دماغم دراورد

برای تولد پسر جاریم دورس و شلوار خرید برای بزرگه هم پول داد

الان همین ک من اومدم پایین ب پسر جاریم همش میگفت دیدی برات لباس خوشگل خریدم عین خودت خوشگله مگه نه مث خودت خوشگله هعی میگفت

بعدم پسر جاریم میخواست بره بیرون کفشاش نبود گفت کفش ندارم برم حیاط پدرشوهرم گفت میگفتی برات میخریدم دیگه یه کفش خوشگل هم برات میخریدم چرا نگفتی برات کفشم بخرم

منم بدخترم گفتم بابا گفته از مشهد برات لباس میخره

چون شریکه با پدرشوهرم و حرص میخوره اگ ما کوچکترین چیز برای خودمون بخریم لباس باشه یا حتی دکتر و خورد و خوراک

اینم هعی میگفت براش یه لباس خوشگل خریدم عین خودش قشنکه 😂😂

منم استینام دادم بالا تا الان همسرم هرچی النگو به النگوهام اضافه میکرد هیچی نمیگفتم و قایم میکردم زیر لباس دیشب رونمایی کردم تا دو دقیقه قشنگ زل زده بود

گفتم تو میخوای مارو حرص بدی همش میگی فرق نمیذارم ولی بچه مظلوم منو احساساتش بهم میریزی

حالا ببین و بسوووز

مشهد رفتیم هرچی من برای دخترم میخریدم اینم برای پسر جاریم ک نیومده بودن میخرید میگفت نه نبایذ فرق گذاشت

ولی همیشه برای دختر من فرق میذاره خسته شدم از دسشتون شام ناها. مجبورم کنارشون باشم خدا شوهرم لعنتش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتما پدر شوهرت جاریت رو خیلی دوست داره و بچه اونم همینطور ولی احتمالا چون شما رو دوست نداره بچه ی شما رو هم دوست نداره

شما ب این رفتارها اهمیت نده، بزرگ منشانه رفتار کن، بی تفاوت باش و ازشون فاصله بگیر و زیاد خونشون نرو

مهدکودکی هست ساختمونتون واسه خودش😕

عهههههه ببین لباسمووووو

عههههه ببین النگوموووو

دلت بسووووززههههه،مار سیاه 😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چه پدرشوهر رو مخی داری. خدا بهت صبر بده

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خب حتما پدر شوهرت جاریت رو خیلی دوست داره و بچه اونم همینطور ولی احتمالا چون شما رو دوست نداره بچه ی ...

اخه نمی دونی بچه من چقد با محبته

امشب پدرشوهرم شام نخورد دراز کشیده بود ماهم اشپزخونه داشتیم غذا میخوردیم سر سفره دخترم پاشد رفت صداش کرد اقاجون بیا اونجا بخور بیا

بعد پسر جاریمم یک ساعت قبلش زد دهن پدرشوهرم خونی کرد اینم قربون صدقش میرفت

اصلا محلش نمیده اصلا هیچ کدوم اصلا محبت نمیکنن ولی دختر منو ببینی همش زبون میریزه با اینکه از بچه جاریم کوچیکتره