2777
2789
عنوان

کی می خواین بفهمین شایعه گرون شدن ی جنس کار خود کارخونه هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 71 پست
حالا مثلا شایعه نکنن گرون نمیشه؟ شاید این ترفند یک درصد و روی یک محصول تاثیر بذاره ولی وقتی قیمت همه ...

یک درصد؟ عزیز من یه چیزی داریم توی اقتصاد به اسم منحنی عرضه و تقاضا...تقاضا ی بالا افزایش قیمت ...کالاهای وابسته ...یسری محصولات مثل ماکارانی چون خیلی کارخونه و برند وجود داره قیمت آزاد هست ...مثل قیمت مرغ که حمله میشه ...اگه به اندازه بخرین دیگه دلال سواستفاده نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا یدونه پیش ما نیست 

تو فروشگاه ها معمولا هست یا سفارش اینترنتی بده برات بیارن ما که مصرف شکرمون خیلی کمه مگر ی موقع کیک درست کنم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

دقیقا چرا منم نمیدونستم شکر نیست رفتم خرید گفت ۳ماه شکر نیست 🥴

والا من چند محله رفتم برا شکر از بالا شهر و پایین شهر نبود 

من بدجور عادت دارم ب چای شیرین و شربت آبلیمو تو تابستونا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اره بخدا حیف حیف کاش بچه م بود  حاصر بودم‌ همه چیو ۱۰۰برابر میخریدم احتکار مال مسلمین حرامه

عزیزم خیلی متاسفم خدا بهت صبر عظیمی بده واقعا سخته خدا به قلبت آرامش بده و به پسرت بهشت نمیدونم چی بگم 😔😔😔🙏🏻

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
آخه روغن که یه سال بیشتر تاریخ نداره یعنی ماهی دوتا روغن مصرف داشته 😏

گرو کشی میکنن سر کوچمون یه جا روغن میداد صفش میرفت تا خیابون بعد یه بار اومدم برم بیرون دیدم انگار خیلی شلوغه و دارن جیغ میزنن فهمیدم یه پیر مرد تو صف کشتن😑

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
یک درصد؟ عزیز من یه چیزی داریم توی اقتصاد به اسم منحنی عرضه و تقاضا...تقاضا ی بالا افزایش قیمت ...کا ...

پس چون اکثر مردم هر روز نون میخرن و نونوایی هم زیاد هست باید قیمت هر دونش بشه یک میلیارد  

یه چیزی شنیدی معنیش رو درست متوجه نشدی.

اولا وقتی تعداد عرضه کننده زیاده؛ بازار رقابتی میشه و قیمت میاد پایین.

دوما اگه اقتصاد سالم باشه روی قیمتها نظارت میشه و هیچکس نمیتونه گرون فروشی کنه. 

چیزی که میگی برای بازار سیاه و اقلام اضطراریه. مثلا یه داروی خارجی واجبو داروخونه‌ها ندارن و مجبوری از جایی که نظارتی روش نیست به هر قیمتی شده تهیه کنی. نه ماکارونی که دولت مستقمیا نرخش رو تعیین میکنه نه مشتری و مردم و سوپری!

خیلی ساده توضیح دادم اگه متوجه نشدی یا نمیخوای بشی لطف کن حداقل دیگه بحث نکن  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پس چون اکثر مردم هر روز نون میخرن و نونوایی هم زیاد هست باید قیمت هر دونش بشه یک میلیارد   &nbs ...

هنوز که هنوز این مردم خودشون رو مقصر همه چی میدونن بعد ما امید داریم اوضاعمون تغییر کنه!!!

عزیزم خیلی متاسفم خدا بهت صبر عظیمی بده واقعا سخته خدا به قلبت آرامش بده و به پسرت بهشت نمیدونم چی ب ...

ممنونم عزیزم

توکل بر خدا

اینم سرنوشت مابود

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پس چون اکثر مردم هر روز نون میخرن و نونوایی هم زیاد هست باید قیمت هر دونش بشه یک میلیارد   &nbs ...

گل من ...من نگفتم چون تقاضا زیاده قیمت افزایش پیدا میکنه ...گلم میگم چون مایحتاج اصلیه و زیاد استفاده داره قیمت رو دولت تعیین میکنه ...مثل نون ...

درسن بخون گلم گفتم با افزایش تقاضا قیمت میره بالا نه عرضه !

خب وضع اقتصاد و همه میدونن الان من گفتم خوبه؟من یه کالا مثل مرغ رو مثال زدم یا شکر ...مافیای مرغ حدود یک ماه قبل از عید و ماه رمضون و آذر ماه شروع به کار میکنه اولین کار شایعه عمومیه بعد که تقاضا رفت بالا و نایاب شد احتکار شروع میشه .. مرغی  که شاید ۵ تومن باشه میشه ۶ تومن و فرد هم بخاطر  ترس ۷ کیلو می‌خره...شاخص بهای کالا میره بالا...باعث گرون فروشی میشه...دقیقا مثل گوشت ۵۰۰ هزار تومن قبل از عید یکم اخبار بخون عزیزم ...

درسته اقتصاد داغونه ...ولی یه بخشیش هم مردم باید رعایت کنن دلال سو استفاده نکنه درسته؟