2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجانگهشون میداری؟اذیت نمیشی سخت نیست؟؟؟

ن اصلا سخت نیس .‌ مرغ عشقام جوجه هم دادن چن روز پیش .‌توی خونه ام‌نگه میدارم یکیشون روی اپن 

‌یکی کنار پنجره روی کنسول قاشق چنگال

عروس هلندی ام‌ رو اپن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

تخم گذاری پرنده های ماده،مثل پریودی خانم هاست،و ربطی به جفت گیری نداره،جفت گیری فقط تخم پرنده رو نطف ...

یعنی ضرری واسش نداره؟ تو نت خوندم ضعیف میشن.. الان دومین تخمو گذاشته تو فاصله چندروز😐شکمشم دوباره ی حالت سفت و برامدگی داره میترسم بازم تخم بذاره..تا کی ادامه داره این؟

خیلیم بداخلاق شده اصن پیشم نمیمونه نوک میزنه همش=/

:)
من صحبت نمیکنه،کوچولو هستش

برا ما یکسالشه

چن کلمه حرف میزنه اسم خودش و بدو بیا و اسم خواهرم

جلو اینه و رو تابپشم خودشو تکون میده سرشو تاب میده میرقصه خیلی نانازه..ماده ها اکثرا صحبت نمیکنن

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
یعنی ضرری واسش نداره؟ تو نت خوندم ضعیف میشن.. الان دومین تخمو گذاشته تو فاصله چندروز😐شکمشم دوباره ی ...

براش جفت بخر خب طفلک اذیته

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
برا ما یکسالشه چن کلمه حرف میزنه اسم خودش و بدو بیا و اسم خواهرم جلو اینه و رو تابپشم خودشو تکون م ...

من اصلا پیش دختر و زن ها نمیره،کلا پیش مردهاست،میره رو سرشون اصلانم نمیاد کنار،خودش ماده‌‌س می‌ره پیشه مردها

من اصلا پیش دختر و زن ها نمیره،کلا پیش مردهاست،میره رو سرشون اصلانم نمیاد کنار،خودش ماده‌‌س می‌ره پی ...

الهی

براش جفت بخر خب طفلک اذیته

حس میکنم جفت بخرم وتبستگیش به خودم کمترمیشه😐چون الان تقریبا همش بیرون از قفسه پیش خودم..شنیدم جفت دارا دیگه کلا از قفس بیرون نمیان

یعنی راه دیگه ای نداره"(؟ 

:)
حس میکنم جفت بخرم وتبستگیش به خودم کمترمیشه😐چون الان تقریبا همش بیرون از قفسه پیش خودم..شنیدم جفت د ...

عزیزم برا خاطر خودت اذیتش نکن جفت بخر براش بداخلاقی و اینا حالشو بدتر میکنه...نمیدونم تاحالا جفت ندیدم ک بدونم از قفس میان بیرون یا نه...اگ تک میخاید حتما پرنده نر بخرید ماده دردسر داره باید جفت داشته باشه

یعنی ضرری واسش نداره؟ تو نت خوندم ضعیف میشن.. الان دومین تخمو گذاشته تو فاصله چندروز😐شکمشم دوباره ی ...

باید ببرید دامپزشک ببینه،حتما باید تقویت بشه،من اطلاع زیادی ندارم،این رو هم چون سالها پیش قناری داشتم میدونستم