2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه،چربی کبد میگیره،نمیشه رفتم دامپزشکی گفت،بعد گفت هر روز ۳تا برنج،ولی یکی دیگه می‌گفت برنج کبدش‌ ر ...

عاها

اخه اشنامون میده ی عروس هلندی تپل و شیرین داره

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

من مرغ عشق .‌مرغ مینا . کبوتر . و عروس هلندی دارم . قبلا مرغ و خروسم داشتم ولی بخاطر رسیدگی‌زیاد و کثیف کاریشون فروختم☺️

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

خیلی بانمکه،اینقدر دوست داره می‌ره رو سر آقایون میشه تو موهاشون.من تو خونه همیشه ازاده،

ما هم داریم نر هست

اواز میخونه حرف میزنه میرقصه

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
منم تکه جفتم نداره ولی تخم گذاشت😐

تخم گذاری پرنده های ماده،مثل پریودی خانم هاست،و ربطی به جفت گیری نداره،جفت گیری فقط تخم پرنده رو نطفه دار میکنه،وگرنه،هر پرنده ماده ای به تنهایی تخم میزاره