2777
2789
عنوان

کیا هم مهریه گرفتن هم طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به همچین مادرایی خدا سر عزیزشون بیاره

اینکه خوبه شوهر خواهر من داره خیانت می‌کنه با عروس عموش به مادر دختر پیام داده دخترت بعد طلاق صیغه میکنم به زنمم میگم هرری مادر نوشته توکل بخدا 🥰

من برام مهم نیست...  میخواستم بدونم اگر طلاقم نده میتونه ازدواج کنه و اگر عدم تمکین هم نزنه... ...

ببین عدم تمکین نمیتونه بزنه

باید اول شکایت تمکین کنه،شما بری دادگاه،اگه توی دادگاه بگی برنمیگردم،اونوقا بهش حکم ازدواج مجدد میدن

اما شما وقتی شکایت تمکین کرد،باز اظهارنامه بفرست بگو آماده تمکینم،توی دادگاه هم بگو

قبلا هم اظهارنامه فرستادی

این سه بار

موقع اجرای حکم هم نمیتونه جلوت بگیره،چون با مأمور میری زرنگ باشی

میری خونت،خیالت راحت

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

زن داداشم از شوهر سابقش کل مهریشون گرفت پولشم یه حسینه تو روستای پدریش سلخت

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من برام مهم نیست...  میخواستم بدونم اگر طلاقم نده میتونه ازدواج کنه و اگر عدم تمکین هم نزنه... ...

اره تمکین میزنه ۲ روز میبرتت خونه چند روز دیگه دوباره میگه برو خونه بابات اگه طلاقت نده نمیتونه بدون اجازه شما زن بگیره چون میتونی دادخواست طلاق بدی 

اینکه خوبه شوهر خواهر من داره خیانت می‌کنه با عروس عموش به مادر دختر پیام داده دخترت بعد طلاق صیغه م ...

الهی سر عزیزش بیاد نمی‌دونم اینام مادرن؟؟عزوسم شد میشه دخترت دیگه

عزیزم ولی خواهرانه بهت میگم

صبور باش

به نظرم هیچ کاری نکن،پیام هم نده بهش

بزار همینجور بمونه،تاخودش مجبور بشه اقدامی بکنه

یا میخوادت میاد دنبالت،یا طلاقت میده

خودت آواره دادگاه نکن،من تجربه دارم

تاپیکهام به دردت میخورن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

با سلام و احترام ، عزیزم در مرحله اول بازم نهایت تلاشت رو بکن با مشاوره مشکل حل بشه ،  اگر سو ...

خسته نباشید من با همسرم مشکل دارم شدید بعد مدام بهم میگه برو اما وسایلامو می‌شکنه از طرفین میگه نمیخوامت 

الان من باسیاهه که دارم میتونم جهازمو ببرم بیرون یانه می‌تونه هزاره اگه میشه چجوری باید اقدام کنم