سلام بچه ها شوهرم آدم زندگی مشترک نیست و وابستگی شدید ب خانواده اش داره سر ی بحث کوچیک من قهر کردم رفتم و اون قفل خونه رو عوض کرد و ن خودش و ن خانوادش کلا جواب مون رو ندادن و ما رو ی لنگه پا نگه داشتن تو هوا مشاورم بهش زنگ زد گفت نمیام الان میخوام مهریه ام رو بزارم اجرا شغل دولتی داره به نظرتون میتونم هم طلاق بگیرم هم مهریه؟
اگر واقعا قصد طلاق داری و هیچ امیدی نیس، مهرت رو بذار اجرا تا اموالش توقیف بشه. بعد میتونی درخواست طلاق هم بدی. ولی طلاق رو بذار گزینه ی آخر که اصلا هیچ راهی نداری
خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول باید بری محضر درخواست اجرایه بدی بعد بری خونه تا بیست روز بعد برات از اداره ثبت پیامک میاد بعد باید بری اداره ثبت اموالش توقیف کنی انشالله که مشکلت حل بشه 🥺🥺
سر یه بحث کوچیک ادم بلند میشه میره قهر؟ مال و اموال چی داره ؟
نمیخواستم برم... طلاهام رو برداشت گفتم بده نداد عصبی شدم بهش فحش دادم مامانم هم بود ازم دفاع کرد بی عقل زنگ زد پلیس مادرم ن بهش فحشی داده بود ن چیزی...
درخواست اجراییه برای چیه؟ 20روز کجا برم؟ خونه شوهر؟ اون ک دلش نمیخواد من اونجا باشم
نه درخواست اجراییه اولین اقدام برای طلاق باید محضری که عقد کردی بری با کارت ملی دفتر عقد نامه شماره ملی همسرتم باید بلد باشی مشخصات اموالی که داره هم بدونی خوبه شماره پلاک ماشین بعد بیست روز برات پیامک میاد آنوقت میری اداره ثبت اموالش توقیف میکنی