سلام بچه ها شوهرم آدم زندگی مشترک نیست و وابستگی شدید ب خانواده اش داره سر ی بحث کوچیک من قهر کردم رفتم و اون قفل خونه رو عوض کرد و ن خودش و ن خانوادش کلا جواب مون رو ندادن و ما رو ی لنگه پا نگه داشتن تو هوا مشاورم بهش زنگ زد گفت نمیام الان میخوام مهریه ام رو بزارم اجرا شغل دولتی داره به نظرتون میتونم هم طلاق بگیرم هم مهریه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیخواستم برم... طلاهام رو برداشت گفتم بده نداد عصبی شدم بهش فحش دادم مامانم هم بود ازم دفاع کرد بی ...
اشتباه کردین عزیزم . توزندگی همه این بحثهای کوچیک هست، یه روز شما باید کوتاه بیای ، یه روز اون ، زندگیو به خودتون سخت نکنین، تو دعوا نزاید پدر و مادرتون با خبر بشن ، الان یه چند وقت بهش زنگ نزن ، خودش میاد منت کشی ، اگه اومد برگرد سر زندگیت ، اگه شوهرت خوبه و مشکل دیگه ای نداره ، مهریه هم اگه بخوای بگیری ، چندین سال طول میکشه و کفش اهنی باید پات کنی، تازه شاید ۱۰ تا دونه بتونی بگیری .از من به شما نصیحت هیچ وقت خونه تو ول نکن براش عادی میشه موفق باشی🌷
من شماره پلاک ماشین رو ندارم... یکسال خوابونده بودش اما پول تو بورس داشت
اشکال نداره کد ملی اداره ثبت وارد کنه همه چیزش میاد بالا تو فقط اول درخواست اجراییه بده تا ماشین و پول بورس اگه کاری کرد روز دادگاه قاضی ازش ماشین پول بوروس میخواد
[QUOTE=293887821]نه وکیلم گفت این خیلی مارمولکه مطمئن باش زده ب نام کس دیگه ای حالا من شماره پلاک رو ندارم ک برم استع ...[/QUOTEخدا ازشون نگذره فقط ما هم اول راه هستیم 💔💔💔 انشالله بتونیم حقمون بگیریم البته برا خواهرمه