2777
2789
عنوان

قرص ویتاناگوس

110 بازدید | 24 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم بعد زایمان هم تیرویید پرکار و ضخامت رحم هم اضافه شده طوری که موهام خیلی ریخت و اللان کف سرم مشخصه یجا خوندم قرص ویتاناگوس خوبه کسی تجربه داره در مورد قرص ؟ روزی چند تا بخورم 

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت * دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 🧚‍♀️

من استفاده کردم خدایی خوب بود ولی نگرفت 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگو چطور باردارشدی؟

اصلاح سبک کردم قند و شکر و حذف کردم خواست خدا هم بود عزیزم هر دکتری رفتم گفت باردار نمیشی ولی بعد سه ماه اصلاح سبک باردار شدم 

اصلاح سبک کردم قند و شکر و حذف کردم خواست خدا هم بود عزیزم هر دکتری رفتم گفت باردار نمیشی ولی بعد سه ...

من ۸ ساله منتظرم همه کار کردم نشد یک ماه و نیمه دارم اصلاح سبک میکنم میشه برام دعا کنی خیلی دلم بچه میخواد اگه خدا بهم بده رو چشمم نگهش میدارم😭

چی نگرفت عزیزم

بارداری 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

اصلاح سبک کن.ویتاگنوسم خوبه در کنارش فقط حواست باشه تخمک گذاری میکنی کیست نشه.من قرصشو میخوردم روزی یکی که ماه دومش باردار شدم.ولی تنبلی و تنظیم هورمونام با اصلاح سبک بود.کاهش وزن و سایز 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
من ۸ ساله منتظرم همه کار کردم نشد یک ماه و نیمه دارم اصلاح سبک میکنم میشه برام دعا کنی خیلی دلم بچه ...

عزیزم ورزش هم بکن بادکش زیر شکم هم انجام بده الان که فصلشه برو حجامت شبا زیر شکمتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده حوله گرم بزار رحمتو گرم کن شال ببند البته اگه شوهرتون مشکل نداشته باشه ایشالا به حق حضرت زهرا امسال نی نی دار شی

اصلاح سبک کن.ویتاگنوسم خوبه در کنارش فقط حواست باشه تخمک گذاری میکنی کیست نشه.من قرصشو میخوردم روزی ...

نمیخام باردار شم فقط میخام موهام پر شه دیگ یه جوری شده خجالت میکشم دارم کچل میشم

نمیخام باردار شم فقط میخام موهام پر شه دیگ یه جوری شده خجالت میکشم دارم کچل میشم

تنبلیتو با اصلاح سبک درمان کن حتما خیلی موثره.من خودم باورم نمیشد بعد ۳ماه رفتم آزمایش دیدم fsh و lh نرمال شدن.یه آزمایش دوم سوم پریودی بده بعد اصلاح سبک کن چندماه بعد چک کن.ویتاگنوس بیشتر به تخمک گذاری کمک میکنه.پیاز درمانی هم خوبه.من پریودام هر دو ماه بود ۳ماه پیاز درمانی کردم شد ۳۰ روز.به شرطی که پرولاکتین نرمال باشه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم