2777
2789
عنوان

قرص ویتاناگوس

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 24 پست
ممنونم عزیزم حتما انجام میدم شوهرم سالمه

ایشالا میشی من عاشورا بود نذر کردم تا عاشورا هر روز توسل و زیارت عاشورا بخونم وسطای نذرم بود بی بی چکم مثبت شد الان پسرم یکسالشه برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت * دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 🧚‍♀️
چقدر وزنت کم کردی که باردار شدی قرصشو از داروخانه بگیرم؟

من خیلی چاق شده بودم نزدیک ۴۳ کیلو کم کردم😁.ولی کاهش وزنم خیلی زیاد بود ضعیف شدم باردار نمیشدم با اینکه تخمک گذاری هم داشتم  یه مدت خرما و مولتی ویتامین و ویتامین ای و سی خوردم و کشمش یه ۵ ۶ کیلو وزن گرفتم.دوماهم ویتاگنوس خوردم روزی یکی.ماه اولش یه هفته جلو انداختم.ماه دوم باردار شدم.هم داروخونه ها دارن هم عطاری ها.ورزش هم عالیه مثل رقص و پیاده روی و ایروبیک و یوگا 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی چاق شده بودم نزدیک ۴۳ کیلو کم کردم😁.ولی کاهش وزنم خیلی زیاد بود ضعیف شدم باردار نمیشدم با ا ...

ابجی من ۷۵ کیلو بودم الان رژیمم شدم ۶۴ قدم کوتاهه باید بشم ۵۵ هرروز پیاده روی میرم روزی دوساعت کالری شماری هم میکنم بنظرت خوبه برنامم؟

پریودیم منظمه بنظرت بازم این قرص برام خوبه؟

ابجی من ۷۵ کیلو بودم الان رژیمم شدم ۶۴ قدم کوتاهه باید بشم ۵۵ هرروز پیاده روی میرم روزی دوساعت کالری ...

ببین نذار ضعیف شی حتما خرما بخور.من ۶۰شدم خیلی ضعیف شدم و بیحال.پریود منم منظم بود اما باردار نمیشدم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
چجوری اینهمه کم کردی باریکلا قرص لاغری خوردی یا فقط رژیم؟

اصلاح سبک و پیاده روی باهم

مرسی عزیزم منم همین کارو میکنم انشاالله برا منم نتیجه میده😘

ان شالله گلم♥️