2777
2789
عنوان

مثلاً اومدم مسافرت

837 بازدید | 34 پست

چیکار کنم از دست این مرد. مثلاً اومدیم شمال. 

دیشب شام نخوردیم چون ناهار دیر خوردیم خسته بودیم رفتیم خوابیدیم

صبح از ساعت ۹ بهش میگم برو نون بخر. ساعت ۱۰ رفته. هنوز نیومده. گوشیش هم خاموشه. نون پیدا نکرد. ساعت ۱۱ زنگ زد گفتم از سوپری نون بسته بندی بخر بیار. گفت افق کوروشم. برا ناهار هم خرید کنه و بیاد. 

دیشب اینه دستشویی هم افتاد شکست. نکنه رفته اینه بخره. اعصابم خورده. بچه ها گشنه خودم گشنه. فقط میوه داریم. دادم بچه ها خوردن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی بچه داری یا باید مجهز و کامل میومدی یا بمحض اینکه رسیدین سوپری نونوایی و پروتیینی خرید میکردین

اصلا روی مردجماعت حساب بازنکن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
چجوری این مرد رو زنده گزاشتی ؟ چقد بیخیاله توام بدتر از اون  من بودم خودم میرفتم خرید واسه خو ...

ببخسید با چهارتا بچه کوچک. که یکیش نوزاد ۵۰ روزه است تو شهر غریب کجا برم چیکار کنم. بعد هم گفت افق کوروش همین بغله. حالا گوشیش خاموشه. کلید خونه هم دست خودشه برم بیرون پشت در میمونم. با چهارتا هم هیچ جا نمی‌تونم برم

انشالله هر وقت برای تفریح رفتید بیرون کل خرید های فردا رو بگیرید که راحت و بدون دغدغه صبحانه رو بخورید

شوهر خود من هم در سال چند بار پیش میاد صبح نان تازه بگیره و چون میدونم سختش هست همیشه روز قبل میگیریم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

تو که شوهرتو میشناسی و اینکه مردها اکثرا بی درکن 

قبلش مدیریت کن مجهز بیا تا این مواقع چیزی باشه بدی بچه ها و خودت بخورین

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
ببخسید با چهارتا بچه کوچک. که یکیش نوزاد ۵۰ روزه است تو شهر غریب کجا برم چیکار کنم. بعد هم گفت افق ک ...

اها بچه کوچیک داری 

باهاش صحبت کن 

چجور دلش میاد زن و بچه رو گشنه بزاره اخه

تو کہ اخلاق شوھرتو میدونی کہ زرنگ نیست ۔ باید صبح کہ بیدارش کردی با ھم میرفتید خرید ۔ کہ خودت بھتر س ...

پیرم کرده از بس بی خیاله. دیشب نوزاد تا ۴ صبح نخوابیدم. منم حالم بد شد کلا سردرد سرگیجه. ۴ صبح خوابیدم ۷ باز بیدار شد. اون یکی بچه ها هم یکی در میون بیدار شدن خوابوندمشون. کلا له له نمی‌تونستم از جام بلند بشم. چند روزه زیر ۵ ساعت خوابیدم اومدم تیکه تیکه

خب خودت میرفتی یچی میخریدی

کلید خونه رو برده. ۴ تا بچه کوچک دارم که یکیش نوزاد. بیدار شده. بغلی . دستم تو پوست گردو فقط دارم حرص میخورم. برا ناهار هم نمیتونم اقدامی کنم چون قراره گوشت هم بخره بیاره. 

اما از دست مردی که کند و فرز نیست