2777
2789
عنوان

مثلاً اومدم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 34 پست
کلید خونه رو برده. ۴ تا بچه کوچک دارم که یکیش نوزاد. بیدار شده. بغلی . دستم تو پوست گردو فقط دارم حر ...

ترو قرآن آمد دعوا و غر غر راه نندازی مسافرت کوفت بشه 

عیبی نداره بذار بقیش خوش بگذره

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

تو که شوهرتو میشناسی و اینکه مردها اکثرا بی درکن  قبلش مدیریت کن مجهز بیا تا این مواقع چیزی با ...

همه چی با خودم آوردم فقط مرغ و گوشت و نون رو گفتم تازه بخریم. بساط املت رو آماده کردم که مثلاً نون برسه. ظهر شد دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترو قرآن آمد دعوا و غر غر راه نندازی مسافرت کوفت بشه  عیبی نداره بذار بقیش خوش بگذره

هموم از حرص و عصبانیت اومدم اینجا تاپیک بزنم به کم آروم بشم سر نشه. فقط بهش پیام دادم گوشیش روشن شد بخونه که عصبانی هستم

پیرم کرده از بس بی خیاله. دیشب نوزاد تا ۴ صبح نخوابیدم. منم حالم بد شد کلا سردرد سرگیجه. ۴ صبح خوابی ...

آخی عزیزم چہ سخت ۔

بچہ اولت چند سالشہ؟

مٹلا اومدی مسافرت کہ دلت باز بشہ اونجا ھم بچی داری و بشور بپز داشتہ باشی کہ نمیشہ ۔

بیشتر بگو مرغ و گوشت بگیرہ فقط واسہ کبابی کہ راحتترہ 

یا غذاھای آمادہ مٹل الویہ بگیر  ۔ یا از غذاپزی ھا بگیر ۔

یکمم مسئولیت بنداز گردن شوھرت ۔

ببخسید با چهارتا بچه کوچک. که یکیش نوزاد ۵۰ روزه است تو شهر غریب کجا برم چیکار کنم. بعد هم گفت افق ک ...

عزیزم حق دارید

اما یه برنامه ریزی کن دفعه بعد که‌دیگه اگه اینجوری پیش اومد بچه هات اذیت نشن. مقداری بیسکوییت و کیک و کلوچه و موز و خشکبار با خودت همراه کن توی سفر واسه مبادا

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
همه چی با خودم آوردم فقط مرغ و گوشت و نون رو گفتم تازه بخریم. بساط املت رو آماده کردم که مثلاً نون ب ...

عزیزم منظورم اینه مثلا کلوچه خونگی ، کیک ، از این نونها که شبیه کیکن و بسته بندین و شکلات صبحانه عسل و اینطور خوراکی‌ها بسته بندی کوچکشون و یک نفرشون هست با خودت بیار چون بچه باهاته و خودتم بچه کوچیک داری ضعف میکنی بدردت هم تو مسیر هم جایی که مستقر شدی میخوره 

منم بچه کوچیک دارم قبلش فقط فکر اونام که غر گرسنگی بزنن چی باشه بدم 

سفرو به خودت تلخ نکن مردها بی درکن 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
😂😂😂اسی خدا نکشتت اصل کاریا رو نیاوردی که

اخه خونه نداشتیم مرغ و گوشت رو. منم با این بچه نوزاد فعلا نمیتونم برم خرید. چندین روزه درست نخوابیدم . مسافرت هم یهویی دوشنبه اوکی شد. من فقط تند تند ساک بستم. دست تنهایی با این چهارتا بچه. ماشین خراب ببرم تعمیرگاه. برم بگیرم. 

آخی عزیزم چہ سخت ۔ بچہ اولت چند سالشہ؟ مٹلا اومدی مسافرت کہ دلت باز بشہ اونجا ھم بچی داری و بشور ب ...

۶ سال و ۴ ماه. همه کوچیک هستن. واقعا غذاهای بیرون گرونه. شوهر منم آموزش و پرورشی. دیروز می‌خواستیم بریم بیرون نزدیک یک میلیون می افتاد ت راه بودیم

هموم از حرص و عصبانیت اومدم اینجا تاپیک بزنم به کم آروم بشم سر نشه. فقط بهش پیام دادم گوشیش روشن شد ...

و قتی آمد

فقط بگو نگرانت شدم همین

بگذر بذار بهتون خوش بگذره این چیزها پیش میاد 

ولی انشالله هر وقت رفتید بیرون خریدهای فردا رو حتما انجام بده من خودمم بچه کوچیک دارم درکت میکنم خیلی سخته ولی ارزش کوفت کردن یه مسافرت رو نداره 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

آخی عزیزم چہ سخت ۔ بچہ اولت چند سالشہ؟ مٹلا اومدی مسافرت کہ دلت باز بشہ اونجا ھم بچی داری و بشور ب ...

خودمم از غذا بیرون بدم میاد حقیقتش. خیلی چیزا دیدم بدم اومده. آره بیشتر کبابی. مثلاً دیروز سریع جوجه ماهیتابه ای گذاشتم. امروز کباب ماهیتابه ای. فردا ماهی. غذاهای اینطوری که سریع آماده میشن. 

اگه مسیولیت پذیر بود که ..... 

شما که ماشالله تجربه ات از من بیشتره مامان ۴تا بچه ای

ولی همیشه تو اون سبد پیکنیکی که برمیدارین چندتا پیاز و سیب زمینی و بيسکوئيت شیرین عسل و ‌.... بزار واسه همچین وقتایی

بچه ها یهو گرسنه میشن خونه رو روی سرشون میزارن حق هم دارن طفلکا

نودل هم چیز خوب و راحتی‌ هست بجه ها اکثرا دوس دارن من همیشه چندتا بسته برمیدارم که اگر یهو تو چنین شرایطی بودم سریع واسه دخترم درست میکنم 

مردا اصلا مثل ما نمیتونن به جزئیات فکر کنن همین ک ماشین روبراه باشه مارو برسونن مقصد و یه خونه هتل ... جور بشه از نظرشون کافیه🤪🤣

شما که ماشالله تجربه ات از من بیشتره مامان ۴تا بچه ای  ولی همیشه تو اون سبد پیکنیکی که برمی ...

همه چی گذاشتم همه رو خوردن. ماشاالله پسرها اشتهاشون زیاده. همه رو خوردن. فقط میوه مونده بود.