2777
2789
عنوان

مثلاً اومدم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 34 پست
عزیزم منظورم اینه مثلا کلوچه خونگی ، کیک ، از این نونها که شبیه کیکن و بسته بندین و شکلات صبحانه عسل ...

ممنون عزیزم باور کن همه چی آورده بودم. یکی از پسرهام برنجی نیست . فقط از این چیزها میخوره. ظرف ۲۴ ساعت همه رو تموم کرد. چون شب هم خسته بود گرفت خوابید شام نخورد. از صبح مثل جاروبرقی همه رو خورد. هزار ماشاالله.

بعد می‌دونی من با بچه نوزاد نمی‌تونستم برم خرید همه خریدهای رو به همسر سپرده بودم. ایشون هم همه چی خرید در حدی که تو ماشین و صندوق عقب جا بشه. ما هم خب جمعیتی حساب میشیم. همه رو خوردن. باید همون دیشب می‌رفت مجدد خرید میکرد. که خسته بود خوابید. که داستان امروز صبح اینطوری شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و قتی آمد فقط بگو نگرانت شدم همین بگذر بذار بهتون خوش بگذره این چیزها پیش میاد  ولی انشالله ...

ممنون عزیزم. آره خدارو شکر وقتی اومد دیدم رفته کلللللی خرید کرده . برا این چند روز گفتم ای کاش نون رو می آوردی صبحانه می‌خوردیم بعد می‌رفتی خرید. گفت خیلی گرم بود. گفتم یهو خرید کنم بیام دیگه تا عصر بیرون نرم. 

الحمدالله با اینکه اون یکی دو ساعت بچه ها زیاد غر زدن مغزم درد گرفت. اما گفتم مسافرت نباید تلخ بگذره. شکر خدا روز خوبی بود. خوش گذشت. ان شاالله قسمت همه  به خصوص شما عزیزم

ممنون عزیزم. آره خدارو شکر وقتی اومد دیدم رفته کلللللی خرید کرده . برا این چند روز گفتم ای کاش نون ر ...

خداروهزار مرتبه شکر 

انشالله همیشه به خوشی و شادی کنار هم باشید و حسابی بهتون خوش بگذره  

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏