2777
2789
من پشت کنکوری هستم تا الان شکسته بسته میخوندم یه جاهایی خوب میخوندم یه جاهاییم نه درصدام نوسانی هستن ...

درصدات حدودا چندن؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم ازتون . تلاشم رو میکنم یه جاهایی خیلی خودمو میبازم . لطف کردین 

درک میکنم 

زمین خوردم 

گریه کردم 

حتی خودمو باختم و گاهی تسلیم 

اما ادامه دادم و تلاش 

آخرش شد 

ان شالله برای تو هم میشه 

نگران نباش😍

تموم میشه

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
خیلی خوب نیستن  از سی به پایین

من پارسال با میانگین تقریبا ۳۵ ، تو منطقه دو ۱۴ هزار آوردم پیراپزشکی میشد برم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
حقوق بین الملل خوندم دارم زبان میخونم  میخوام در اینده بازم درس بخونم تجربه کسب کنم  حتی ...

موفق باشید🌸

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من پارسال با میانگین تقریبا ۳۵ ، تو منطقه دو ۱۴ هزار آوردم پیراپزشکی میشد برم

به نظرتون میتونم تو این مدت خودمو به یه درصد ثابت مثلا چهل برسونم؟

واقعا خیلی ناامیدم به خصوص وقتی یه سری ها رو میبینم 

به نظرتون میتونم تو این مدت خودمو به یه درصد ثابت مثلا چهل برسونم؟ واقعا خیلی ناامیدم به خصوص وقتی ...

آره بابا چهل با سی چقدر فرق داره نهایتش دو تا سوال...مردم لاف الکی زیاد میزنن

اخه گفتم پایین سی هم درصد دارم درصدام نوسانی هست 

به نظرم میتونی ثابت کنی الان بیشتر از یه ماه مونده

امیدوارم بتونم حاضرم هرکاری بکنم . خیلی ممنونم ازتون امیدوارم بهترین اتفاقات براتون بیافته .

انشالله همچنین 

آقا من یه سوال دارم  برا همین از درسم زدم آمدم سایت  میشه یکی که تجربه داره از کنکور و ک ...

بپرس،،،من استادم

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌