2777
2789
بپرسین

من پشت کنکوری هستم تا الان شکسته بسته میخوندم یه جاهایی خوب میخوندم یه جاهاییم نه درصدام نوسانی هستن 

به شدت انگیزمو از دست دادم 

به نظرتون اگر این مدت باقی مونده قوی بخونم در حد فرهنگیان یا مامایی میتونم بیارم؟

منطقه دو هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرمایید  بلد باشم جوابتون رو میدم 💗

من پشت کنکوری هستم تا الان شکسته بسته میخوندم یه جاهایی خوب میخوندم یه جاهاییم نه درصدام نوسانی هستن 

به نظرتون اگر این مدت باقی مونده قوی بخونم در حد فرهنگیان یا مامایی میتونم بیارم؟

منطقه دو هستم

احتمالا رشته سختی رفتید درسته؟ 

بله. مباحث کل وبیرستان به اندازه یه ترم دانشگاه نیست. 

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

بستگی دانشجو هدفش چی باشه اگه فقط هدفش گرفتن مدرکه و نمره قبولیه که آسونه براش ولی اگه معدل بالا بخواد و برای رشته ای که میخونه هدف داشته باشه خوب باید خیلی تلاش کنه براش سخت میشه

آقا من یه سوال دارم  برا همین از درسم زدم آمدم سایت  میشه یکی که تجربه داره از کنکور و ک ...

بپرس

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
وقتی برنامه ریزی داشته باشی عشق حالت سرجاش است

اون که بله👌

ولی رشتت سخت باشه به همون اندازه کارتم سخت تر میشه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بستگی دانشجو هدفش چی باشه اگه فقط هدفش گرفتن مدرکه و نمره قبولیه که آسونه براش ولی اگه معدل بالا بخو ...

دقیقا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بپرس

منطقه دو هستم

من پشت کنکوری هستم تا الان شکسته بسته میخوندم یه جاهایی خوب میخوندم یه جاهاییم نه درصدام نوسانی هستن ...

عزیز دلم 

نه ناامید میکنم که نمیشه 

نه امید واهی بدم بگم بله میشه 

ببینید من واقعا به تلاش و معجزه اراده ایمان دارم چقدر تلاش این روزای مونده به کنکور تو رو نزدیک میکنه به موفقیت 

میگی خوندی تا حالا پس صفر نیستی 

این چن روزم صد خودتو وسط بذار 

ان شالله همونی میشه که می خوای 😍

فقط به این فکر کن 

سال بعد 

تو دانشجو ماما یا فرهنگیانی 

یا 

دوباره کنکور 

انتخاب با خودته و تلاشت از الان تا روز کنکور 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
من عاشق درس خوندنم در همشون موفقم درآمد بالایی دارم

جسارتا رشته هایی خوندید و اینی که قراره بخونید چیه؟