2777
2789
ببخشید تقریبا درامدت از حقوق بین المللی چقد هست؟ البته اگه دوست داشتی جواب بدی

درآمد خودم متغییر چون نیاز مالی ندارم مدام کار نمی کنم

اما اگ رشته حقوق خوندی حتما آزمون سردفتری اسناد رسمی امتحان بده 

هم آرامش داری هم درآمد خوب 

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
بپرس،،،من استادم

من پشت کنکوری هستم تا الان شکسته بسته میخوندم یه جاهایی خوب میخوندم یه جاهاییم نه درصدام نوسانی هستن 

به شدت انگیزمو از دست دادم 

به نظرتون اگر این مدت باقی مونده قوی بخونم در حد فرهنگیان یا مامایی میتونم بیارم؟

منطقه دو هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمد خودم متغییر چون نیاز مالی ندارم مدام کار نمی کنم اما اگ رشته حقوق خوندی حتما آزمون سردفتری اس ...

ببخشید درآمد اصلیتون از چی هست که نیاز مالی نداری؟

کارت چیه منظورم الان بامدرک حقوق بین المللی کجا کار میکنی؟

کار سردفتری اسناد چجوریه بعدا کجا میتونم شاغل بشم؟

ممنونم از پاسخگویتون

ببخشید درآمد اصلیتون از چی هست که نیاز مالی نداری؟ کارت چیه منظورم الان بامدرک حقوق بین المللی کجا ...

چون متاهلم همسرم نیاز مالی زندگی تامین داره

احتیاجی به دائم کار کردن من نیست

با مدرک بین الملل شما در حوزه های پناهندگی ،مهاجرت

میتونید موفق باشید.اما خیلی خیلی خسته کننده

اما شما میتونید با آزمون سردفتری که قبول بشید یک دفتر اسناد رسمی باز میکنید چند نفر مشغول به کار میشن

اگ دفترتون جای خوب باشه در ماه درآمد بسیار بالایی دارید

چون متاهلم همسرم نیاز مالی زندگی تامین داره احتیاجی به دائم کار کردن من نیست با مدرک بین الملل شما ...

ببخشید جسارتا میتونم بپرسم شغل همسرتون چیه؟

اگه آزمون سردفتری قبول شدم و بعدا دفتر اسناد رسمی باز کردم میتونم خودم تو دفتر حاضر نشم دیگه و همه کارها رو به کسانی که استخدام کردم بسپرم؟

ببخشید جسارتا میتونم بپرسم شغل همسرتون چیه؟ اگه آزمون سردفتری قبول شدم و بعدا دفتر اسناد رسمی باز ک ...

ببخشید شغلش نمیتونم بگم.

سردفتر شدی باید حتما حضور داشته باشی چون بازرس به صورت یکدفعه ای سر میزنه تا ببینه شما حضور داری یا نه

من پشت کنکوری هستم تا الان شکسته بسته میخوندم یه جاهایی خوب میخوندم یه جاهاییم نه درصدام نوسانی هستن ...

آره

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌
جدا؟ منظورم کنکور همین امسال بود همین تیری که میاد حدود یه ماه دیگه 

آره

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌