2777
2789
عنوان

خاک تو سرم عین منگلا هول شده بودم

241 بازدید | 23 پست

وای خانما یه ساعت پیش خوابیده بودم دیدم صدای ناله بابام میاد

بلند شدم دیدم افتاده زمین ، هی میگه کمرم کمرم

دیگه زنگ زدن اورژانس اومدن همه چی اوکی بود گفتن اسپاسم عضلانیه

وای عین منگلا هول کرده بودم

صدام میلرزید

هی هرسری با خودم عهد میکنم اینجور مواقع ریلکس باشم

ولی تو موقعیت نمیتونم

یه بارم خواهرم ۱۰سالشه، با سر خورد زمین. یکم گریه کرد ، دیگه سریع رفتیم بیمارستان ازش سی تی گرفتن

گفتن چیزی نیست

اون وسطا بعد سی تی یه بار گفت دارم میارم بالا، خوابم میاد ، صدام میلرزید، هرچند سی تی گفت مشکلی ندارع ، هول شده بودم ،، صدام میلرزید حتی یه جا گریه میکردم

تروخدا یکی بگه چطوری آرامش خودمو اینجور مواقع حفظ کنم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

طبیعیه گلم اغلب خانوما نمیتونن اینطور مواقع خودشونو کنترل کنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایمانتو تقویت کن

و اینکه اینجور مواقع سعی کن چندتا نفس عمیق بکشی

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

تو خوبی،من مامانبزرگم تصادف کرده بود برده بودنش بیمارستان،من و خواهرم رفتیم،هرچی میپرسید اسم بیمارت چیه ما اسم مامانبزرگمون یادمون نمیومد،منم اینجور مواقع خیییییلی هول میشم

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ای وای اصن ایتطوری بودن خوب نیست

آره خیلی بده،همیشه دلم میخواد به خودم مسلط باشم نمیتونم

یه سری دخترم رفته بود حموم،آب پرید تو گلوش راه نفسشو بست،من دست و پام شل شده بود نمیدونستم چیکار کنم

تو موقعیت های که دست تنهایی و مشکل پیش میاد این حالت خیلی بده

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بخاطر اینه که عزیزت حالش بده بوده ،

مثلاً میگن در شرایط ناگهانی دکترها و پرستارها، بخصوص پزشکای اورژانس، نباید خودشون عزیزشون را درمان کنند، چون رفتار طبیعی نمیتونن داشته باشند . شما هم خیلی نرمالی عزیزم

بخاطر اینه که عزیزت حالش بده بوده ، مثلاً میگن در شرایط ناگهانی دکترها و پرستارها، بخصوص پزشکای اورژ ...

اخه نباید ایتطوری باشم

اینطوری بودن شرایط بدتر میکنا

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اخه نباید اینطوری باشه اینجور مواقع آدم فقط باید ریلکس باشه

بهترین راهش اینه که به خودت بگی گریه کن طبیعیه،هروقت دلت لرزید بزار اسکات بیاد و خودتو جمع و جور نکن،یواش یواش خوب میشی،من رفتم تراپیست بهم این راه حل رو داد.

چون گریه نمیکردم هی جلوشو میگرفتم یهو منفجر میشم و این بیشتر توجه بقیه رو جلب میکرد و من بیشتر خجالت میکشیدم

بهترین راهش اینه که به خودت بگی گریه کن طبیعیه،هروقت دلت لرزید بزار اسکات بیاد و خودتو جمع و جور نکن ...

اخه گریمم نمیگرفت

فقط از درون استرس داشتم

صدام میلرزید

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

منے ڪہ بیمارستان همراه بیمار بودم مادرشوهرعزیزم جلوے چشمام رفت😭 مثل مرده ها گیج ومنگ بودم یخ ڪرده بودم داشتم جون میدادم نصف شب مجبوربودم تا صبح صبرڪنم بعد زنگ بزنم بقیہ بیان

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم