2777
2789
عنوان

دهنم باز نمیشه تورو خدا کمک کنید

540 بازدید | 27 پست

سلام 

من شنبه دندون عقل سمت چپ پایین جراحی کردم ،دهنم کلا باز نمیشه حتی به اندازه قاشق بچگونه از لای دندونم رد نمیشه .

ازونروز هرچی میگذره دردم بیشتر میشه کلا نصف صورتم و فکم درد میکنه و گوش چپ و قسمت چپ گلوم خیلی درد میکنه و دردش اینقد غیر قابل تحمل شده که علاوه بر ژلوفن هرشب میرم مسکن میزنم.

پنی سلین زدم و خشک کننده هم میخورم اما هیچ فرقی نکرده 

احتمالش هست فکم ترک خورده باشه در اثر فشاری که آورده برای کشیدن دندون عقل یا عفونت کرده؟

میتونم ازش شکایت کنم؟

یا خدا تا الان دیگه باید خوب میشد 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دکتر نگفتی؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

جای بدی رفتی برا کشیدن؟

من دوتا جراحی کردم با اینکه رو عصب بود همچین مشکلی پیش نیومد

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

اول برو ببین علت دردت چیه بعد فکر شکایت باش 

مگه فکت از جنس گچه که با فشار ترک برداره؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من ی مدت اینجوری شدم فکم ترق پروق صدا میداد بزور غذا میخوردم دکتر گفت ساییده شده فکت ..الان دیگه درد و اینا ندارع ولی کامل ک دهنمو باز میکنم انکار دوتا فکم جابجا میشن

اول برو ببین علت دردت چیه بعد فکر شکایت باش  مگه فکت از جنس گچه که با فشار ترک برداره؟

ازونروز هرروز دارم یه دکتر میرم …

همه تعجب می‌کنند که باوجود خوردن خشک کننده ها باز اینجوری ام

ب دکتر نگفتی؟

پروفتو دیدم فک کردم نی نی یاری،🙄

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍