2777
2789
عنوان

همسایه مون مچ خانومشوامروز گرفته بود کم بود بکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 6236 بازدید | 199 پست
چه ربطی به توجیح داره یه چی یاد گرفتین نمیتونه جون طرف رو. بگیره که مگه خداست

شما خیانت رو عادی جلوه میدین همین زن اگه تو زندگی شوهر خودت میومد و باعث می‌شد شوهرت بهت خیانت کنه بازم آنقدر دلسوزی میکردی ؟

❤️👨‍👩‍👦👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چ حرفیه  یعنی زنایی هم ک خیانت میبینن باید فکر کنند عیب و ایرادی داشتند  ک خیانت دیدن ...

نمیدونم عزیزم فقط یه لحظه ب ذهنم رسید🙏🙏

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

[QUOTE=293636549]زنگ‌بزنید به پلیس[/QUOTمن میترسم ازین کارا دست وپام یخ کرده نمیتونم شام درست کنم بخ ...

میزنه میکشه زنگ بزن بگو و بهشون بگو نگن تو گفتی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
[QUOTE=293636549]زنگ‌بزنید به پلیس[/QUOTمن میترسم ازین کارا دست وپام یخ کرده نمیتونم شام درست کنم بخ ...

دیگه راهش ندید خونتون 

این زن واسه اینکه حمایت اش کنید دلبری میکنه واسه مرداتون و بعد با شوهرش درگیر میشید میگید گناه داره کتک نخوره الکی پاتون گیر میفته

همین زنا هستن که راحت وارد زندگی بقیه میشن هم زندگی خودشونو خراب میکنن هم یه زن دیگه پس کسی که رحمش ...

دخترش دامادش پسرش همه انقد ناراحت بودن دخترش هی گریه میکرد پیش باباش التماس میکرد مامانشو کتک نزنه داشتم دیونه میشدم من خیلی حساسم رواین جور موضوعات

اخه اون طرف هم زن داره کثافت داره زندگی دوتا زنو نابود میکنه

اونوقت یه عده روشنفکر شدن میگن نباید بزنه ..من با زدن مخالفم ولی اگه همین زن تو زندگیای اینا میومد خودشون زنه رو میزدن جر میدادن الان برا من مدافع زنه خیانتکار شدن 

❤️👨‍👩‍👦👼
بابا ما خودمونم زنیم چرا انقدر میگید حقشه باید سرشو ببره  😑😑 من خیانتو توجیح نمیکنیم ولی ای ...

انگار همشون مرد هستن تو کاربری زن 

یا کسایی ان ک تو زندگیشونم خونوادشون ب حنس مرد فقط اهمیت میداده ب اینا ن 

اینام عادت کردن

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️
بابا ما خودمونم زنیم چرا انقدر میگید حقشه باید سرشو ببره  😑😑 من خیانتو توجیح نمیکنیم ولی ای ...

دقیقا همین حرفا باعث شد اون دختر اهوازی رو سر ببرن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

همیشه همه خیانت ها ازیه زن شروع میشن ای خاک برسرت های هرزه خداجونشونا بگیره یکی نیست بهشون بگه مردا کرم میریزن شما بدین تودیوار این کاراچیه چرازندگی یه نفر دیگه روخراب میکنین چرایه نفردیگه روبدبخت میکنین ...خدایا ازکجا به کجاداریم میریم تواین دنیا ....یاصاحب الزمان یه نظری کن واقعا آدم بااین تاپیک ها قلبش می‌شکنه...خدایاخودت یه رحمی کن بوی خیانت وزناکل دنیاروگرفته

خدایاشکرت به هزاریک دلیل