2777
2789
عنوان

همسایه مون مچ خانومشوامروز گرفته بود کم بود بکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 6236 بازدید | 199 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرار کرد از دست شوهرش اومد خونه ی  ما شوهرشم اومد بزور بردتش خونه همش کتکش میزنه دلم میسوزه برا ...

دل سوزوندن نداره... نمیخاستی شوهرتو طلاق میگرفتی نه اینکه تو خونش با پولش زندگی کنی تهشم هرزگی کنی

😑😑😑خیانت هیچ توجیهی نداره چه زن چه مرد ...کسی داعشی نیست ولی بیجا میکنن زندگی یکی دیگه رو نابود م ...

چه ربطی به توجیح داره یه چی یاد گرفتین نمیتونه جون طرف رو. بگیره که مگه خداست

اره چون قدرتشون یه اندازه نیست 

ربطی به قدرت نداره دور از شان انسانی هست

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

مرده باید ب خودش بگه کجای زندگی اشتباه کردم ک زنم منو نمیخواد 😥😥😥نه اینکه بزنه 

خانم هم ای کاش طلاق میگرفت 

نمیدونیم شاید مرده طلاق نمیداد ..فقط هم خونه بودن 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

خوب ببین عزیزم مقصر اصلی زن هاهستن واقعا حیاخلی خوبه گاهی وقتا

همین زنا هستن که راحت وارد زندگی بقیه میشن هم زندگی خودشونو خراب میکنن هم یه زن دیگه

پس کسی که رحمش به خودش نیاد باید سنگسار بشه

مرده باید ب خودش بگه کجای زندگی اشتباه کردم ک زنم منو نمیخواد 😥😥😥نه اینکه بزنه  خانم هم ای ...

این چ حرفیه 

یعنی زنایی هم ک خیانت میبینن باید فکر کنند عیب و ایرادی داشتند  ک خیانت دیدند 

آدم خیانت کار هیچ مرگش نیست فقط ذاتا کثیفه

خواهشا دیگه خیانت رو عادی تر از اینه که هست نکنین

حالت خوب نیستا....خیانت هیچ توجیهی نداره چه زن چه مرد ، کسی که خیانت میکنه صد در صد مقصره ولی این دلیل نمیشه بخوای کتک بزنی یا قتل ناموسی کنی طلاقش بده حوالش کن به خدا خدا بهترین منتقمه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤