2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براتو بعد سه ماه برامن بعد سه سال یهو رف💔

باور کن تا یکسال گریه کردم دوازده سال انگار افسردگی دارم هنوزم دوسش دارم واقعا این چه مخی من دارم اصلا نمی‌دونم کجاست و چه می‌کنه حتی چه شکلی شده ولی تو دلم هیچ کس بیشتر از اون دوست ندارم

باور کن تا یکسال گریه کردم دوازده سال انگار افسردگی دارم هنوزم دوسش دارم واقعا این چه مخی من دارم اص ...

فکر اینکه کجاست چیکار میکنه حالش خوبه غذا خورده نکنه مریض بشه نکنه سردش بشه نکنه موهاش و خوب خشک نکنه ی وخ ی دختر دگ اذیتش نکنه ... 

آخی تا این حد....

شبی نیست که خوابش و نبینم تو حسرتم یبار دیگه بغلش کنم یبار دگ گردنش و ببوسم یبار دگ چال گونه هاش و ببوسم دستش و بگیرم صدای خندش و بشنوم یبار دگ سرم و بذارم رو شونه ش ... وحشت نبودنش خواب و خوراکم و ازم گرفته 

اینقدر صمیمی بودیم برو دنبالش واقعا .... واقعا اینقدر دوسش داری براش تلاش کردن صدتو بزار

توی رابطه صد که نه دویست گذاشتم جوری عاشقشم ک حد نداره.چنبار رفتم سمتش چنبار واسطه فرستادم فایده نداشت... الان دگ فقط معجزه درست میکنه همه چیو اونم ک هرچی دعا میکنم هیچی نمیشه

وای چرا رفته خب؟

زیاد همو نمیدیدیم من خیلی دلتنگ میشدم اونن اخلاقش یکم شکاک بود هر از گاهی خیلی گیر میداد اخلاقاش شدیدا مرد سالارانه بود ... من با همه چی کنار میومدم عاشق همه اخلاقاش بودم فقط من بعد ی مدت کمی عصبی شدم یکم برام مشکلات پیش اومد بهش گیر میدادم هی میگفتم زنگ بزن پیام بده دیر زنگ میزد دعوا مینداختم اونم زیاد بهم نمیگف کجاس چیکار میکنه شغلش نظامیه بعد من از دلتنگی و نگرانی تلخ میشدم . بهم گف انقد گیر دادی خستم کردی نمیخوام ادامه بدم ...

ما خیلییییییی خاطره داشتیم باهم کل خانواده من خبر داشتن الان اصلا نمیدونم چیکار کنم انگار نوزادی بود ک بعد ۲۰ سال خدا داد بهم الان ک نیست انگار از نوزادم دورم بی قرارم