2777
2789
عنوان

همسایه مون مچ خانومشوامروز گرفته بود کم بود بکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 6236 بازدید | 199 پست
اونوقت یه عده روشنفکر شدن میگن نباید بزنه ..من با زدن مخالفم ولی اگه همین زن تو زندگیای اینا میومد خ ...

چن روز پیش خانم اون مرده اومد بود جیغ و داد راه انداخته بود میگفت دست ازسرشوهرم بردار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ما خودمونم زنیم چرا انقدر میگید حقشه باید سرشو ببره  😑😑 من خیانتو توجیح نمیکنیم ولی ای ...

خدایی اگه همین زن میومد تو زندگی شوهر خودت شما خودت نمیرفتی زنه رو جر بدی؟

❤️👨‍👩‍👦👼
شما خیانت رو عادی جلوه میدین همین زن اگه تو زندگی شوهر خودت میومد و باعث می‌شد شوهرت بهت خیانت کنه ب ...

میدونین مشکل شما بیشتر اینه که میترسین شوهرتون رو از دست بدین من به شوهرم اعتماد دارم 

دقیقا همین حرفا باعث شد اون دختر اهوازی رو سر ببرن

بعد ی اتفاق بدتر میوفته میگن کاشکی زنه فرار میکرد فلان میکرد بیسان میکرد بابا من خودم ناراحت میشم از خیانت از کتک حالا کتک زد نگید سرشو ببره 😑😑 انگار از ی خیار دارن حرف میزنن 

کاربری دومه 😐😐🤐

کار خانمش رو توجیه نمی کنم اما مردی که به هر دلیلی (حتی خیانت) زنش رو نه تنها زنش بلکه هر آدم دیگه ای رو بزنه خیلی بی شعور تشریف داره!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
شما چرا بت برخورده😄😄

برخورده چون ب هم جنست این حرفا میزنی 

ب شما معلومه بیشتر برخورده انگار ب تو خیانت کرده زنه 

شوهرش کوتاه اومده شماها ن 

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️
چن روز پیش خانم اون مرده اومد بود جیغ و داد راه انداخته بود میگفت دست ازسرشوهرم بردار

ببین این زن خونه خراب کنه ها از من گفتن نذارید بیاد خونتون  دیگ واسه شوهرشم عادی شده چهار روز دیگ  کاری ب کاریش نداره چون اکه شوهرش طلاق بده بود همون سری بیرون میکرد

انگار همشون مرد هستن تو کاربری زن  یا کسایی ان ک تو زندگیشونم خونوادشون ب حنس مرد فقط اهمیت می ...

نه عزیرم زن و مردش فرقی نداره .من الان ببن همکارای اقایی که داری تا میبینم یکم هرز میپره از چشمم میفته چه برسه به خیانت .کلا زن و مردی که خیانت میکنند واقعا پستن اقا طلاق رو گذاشتن برا اینجور مواقع

بعد ی اتفاق بدتر میوفته میگن کاشکی زنه فرار میکرد فلان میکرد بیسان میکرد بابا من خودم ناراحت میشم از ...

هیچ انسانی لایق همچین مرگی نیست حالا هر کاری کرده باشه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤