2777
2789

دخترم ۴ سال و نیم شپش گرفته تو سرش پر رشک هست چسبیده ب موهاش خود شپش فقط دو تا دیدم وایی خدایا چ غلطی بکنم دختر خاله ام داشته هم سن دخترم گفتن تمیز شده منم موهای دخترمو نگاه کردم چیزی نبود الان داشتم عکس موهاش میگرفتم واسه دکتر بخاطر کم پشتی موهاش یهو دیدم خاک ب سرم دارم از استرس میمیرم خیلی میترسم خودمم بگیرم 😭😭😭

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاشو اتو بکش

و یه دارو هم بود میزدیم ما به موهامون شپشو از بین برد اسمشو یادم نیست اونم خیلی خوب بود

بعدم تخم شپشو از تو موهاش با ناخن بگیر بکش بزار توی کاشه اب داغ

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
چجوری این همه پتو بشورم دست تنها خونه ام چجوری تمیز کنم واییی دارم میمیرم الان قلبم وایسه😭😭

موهاشو کوتاه کن بچه رو زجر نده 

کوتاه کنی زود از بین میره

رو سر خودتم اگه میخوای زود از بین بره دکلره بذار

با دارو دیرتر از بین میره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
چجوری این همه پتو بشورم دست تنها خونه ام چجوری تمیز کنم واییی دارم میمیرم الان قلبم وایسه😭😭

هیچیو نمیخاد بشوری هیچ فایده ای نداری به حرفم گوش کن شامپو اصلا نزن قطره کیمیا بگیر اب رو اتیشه

یه کانالی هست مال دکتر خیر اندیش، دیدم توش دارو و شامپو برای شپش داشت انگار 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.