2777
2789
عنوان

یه سوال حقوقی دارم

58 بازدید | 13 پست

قضاوت با شما؟اگه طلایی رو از چند نفر به سرقت برده باشن،بعد دزد گرفته بشه و وکیل بگیرن اون چند نفر،حق الزحمه وکیل چجوری بین شاکیا تقسیم میشه؟لطفا خوب فکر کنین برام مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم یعنی چجوری؟

یعنی تقسیم میشه و ارزش طلا هر کی بالاتر بود سهم بیشتریرباید بده

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
یعنی تقسیم میشه و ارزش طلا هر کی بالاتر بود سهم بیشتریرباید بده

آخه بنظرتون نباید تقسیم به تعداد نفرات بشه؟یعنی کسی که طلای کمتری داشته نمبخواسته وکیل بگیره؟چه ۴۰گرم چه ۱۰۰گرم!

اولا حق‌الزحمه وکیل با محکوم پرونده هست . اگر نشه از محکوم که همون دزد باشه چیزی بگیرن ، به نسبت ارزش  مقدار طلای هریک از مال‌باختگان ، بینشون تقسیم میشه . 

این کاربری دست دونفر هست  

آخه بنظرتون نباید تقسیم به تعداد نفرات بشه؟یعنی کسی که طلای کمتری داشته نمبخواسته وکیل بگیره؟چه ۴۰گر ...

مگه همه باهم یک وکیل رو نگرفتن)؟ 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
اولا حق‌الزحمه وکیل با محکوم پرونده هست . اگر نشه از محکوم که همون دزد باشه چیزی بگیرن ، به نسبت ارز ...

اخه هنوز حکم صادر نشده فعلا ویکیل گفته من مقداری از پول میخوام،ما بحثمون اینه میگیم هر چقدر طلا داشته مهم نیس مهم اینه برای هر مقداری که باشه بالاخره وکیل میخواسته بگیره یا نه؟خب جواب بله هست 

اخه هنوز حکم صادر نشده فعلا ویکیل گفته من مقداری از پول میخوام،ما بحثمون اینه میگیم هر چقدر طلا داشت ...

همیشه هزینه ها تقسیم به نسبت میشه . این قانونه شما نمیتونی بگی مساوی تقسیم بشه . 

این کاربری دست دونفر هست  

واقعا؟شما وکیلین؟خیلی سر درگمم

شما در نظر بگیر یکنفر میاد یه زمین متعلق به چند نفر رو متراژ کنه ، مزدش بین شرکا به نسبت سهم زمینشون تقسیم. میشه . 

این کاربری دست دونفر هست  

شما در نظر بگیر یکنفر میاد یه زمین متعلق به چند نفر رو متراژ کنه ، مزدش بین شرکا به نسبت سهم زمینشون ...

ممنونم از راهنماییتون،بنظرمم زشته تو خانواده سر همچین چیزایی بحث پیش بیاد

ممنونم از راهنماییتون،بنظرمم زشته تو خانواده سر همچین چیزایی بحث پیش بیاد

خواهش میکنم . وقتی حرف حساب زده بشه دیگه نباید بحثی پیش بیاد . 

این کاربری دست دونفر هست